Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Alexandru Oprea:  PSD  dorește o țară a tuturor românilor, o țară cu mai mulți români în clasa de mijloc

Autor:

Data: 21 noiembrie 2016, 20:13

  •  
  •  
  •  

Programul economic al PSD are ca punct central următoarea sintagmă:”Mai mulţi români în clasa de mijloc”. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi banii pentru a îşi permite o vacanţă pe an, în familie.

alexandru oprea În acest context, un capitol aparte în proiectul de ţară al PSD pentru perioada 2017 – 2020,  este crearea de locuri de muncă mai multe și mai bine plătite ceea ce reprezintă de fapt consolidarea clasei de mijloc. PSD privește cu mai multă atenție către sectorul angajaților, care participă la realizarea produsului intern brut al României și care plătesc taxe și impozite către stat, din care se pot apoi plăti pensii decente pentru cei care au construit această țară.Sunt regiuni în care sărăcia, accesul nemulţumitor la educaţie şi sănătate face grea viaţa românilor. Încă prea mulţi români trăiesc de la o lună la alta, pentru că nu le ajunge salariul. Românii merită mai mult!

În România, zilnic, trăiesc milioane de români care au nevoi. Nevoie de medicamente, de slujbe, de fericire, de siguranță, de garanții din partea statului, nevoie de o viață liniștită. Sunt oameni simpli, curați, frumoși și buni. Sunt oamenii care au construit și au oferit autenticitate poporului român. Sunt românii care vor să facă parte din clasa de mijloc, o clasă socială în care aceste nevoi să fie împlinite. Avem un partid, PSD, care dorește o țară a tuturor românilor, o țară cu mai mulți români în clasa de mijloc.”, a scris pe o pagină de socializare, secretarul executiv PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea, candidat pentru Senatul României

PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa mijlocie.

PSD Dâmboviţa  le transmite tuturor dâmboviţenilor:  Împreună, îndrăznim să credem în România!

Comandat de PSD Dâmboviţa
Realizat de SC Antena Dâmboviţa Publicistica SRL
Cod mandatar financiar 11160007

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.