Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Antonio Pican este marele câștigător al ediției a XIV-a a FESTIVALUL UI NATIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ “STELUȚELE PUCIOASEI”

Autor:

Data: 20 noiembrie 2016, 5:34

  •  
  •  
  •  

Centrul Cultural “I. Al. Brătescu-Voinești”  din Pucioasa a fost gazda FESTIVALUL UI NATIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ “STELUȚELE PUCIOASEI” – Ediția a XIV.

stelutele-pucioaseiEvenimentul a  fost organizat de  Clubul Copiilor “Nicolae Mateescu” . Concursul  s-a desfăşurat pe două secțiuni: secțiunea interpretare instrumentală (solist instrumentist) și sectiunea interpretare vocala (solist vocal).

Prima zi a debuta t cu secțiunea interpretare instrumentală și  s-a încheiat  cu recitalul artiștilor Mihai Constantinescu și Felicia Filip, care alături de dirijorul Voicu Enăchescu au făcut  parte din juriu.

A doua zi  a continuat cu secțiunea interpretare vocală, concurenții sosind din peste 18 județe. Ziua de sâmbătă s-a  încheiat  cu recitalul artistei Nicoleta Nuca și festivitatea de premiere.stelutele-pucioasei-1

Antonio Pican este marele câștigător al ediției a XIV-a a FESTIVALUL UI NATIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ “STELUȚELE PUCIOASEI”: „Cea mai mare bucurie a mea a fost însă, numărul mare de participanți, veniți din toate colturile tarii! Am văzut părinți ce își susțin necondiționat copiii, făcând eforturi imense pentru ca acești minunați copii sa ajungă la Pucioasa sa își încerce sansa!Am văzut copii fericiți, am văzut și copii triști, dar mai presus de orice am văzut oameni uniți de o dragoste imensa fata de muzica!Va asteptam și în 2017 alături de noi, la o ediție ce va fi cu siguranță și mai buna!”, a afirmat primarul Constantin Ana.

Ziua de sâmbătă s-a  încheiat  cu recitalul artistei Nicoleta Nuca și festivitatea de premiere.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.