JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Premiera producției „Salonul nr. 6”, vineri, 18 noiembrie, de la ora 24:00, pe scena Teatrului ”Tony Bulandra” Târgoviște

Autor:

Data: 16 noiembrie 2016, 15:11

Vineri, 18 noiembrie, de la ora 24:00, Teatrul Teatrul”Tony Bulandra” Târgoviște va găzdui SPECTACOLUL DE LA MIEZUL NOPȚII, premiera producției „Salonul nr. 6”, după A.P. Cehov, traducerea: Cristian Tătaru, dramatizarea și regia: Dumitru Acriș (Moscova), scenografia:Liliya Khismatullina (Moscova). Totodată se împlinesc şi opt ani de cand, Dumitru Acriș a jucat, piesa „Hitler in love” la Teatrul”Tony Bulandra” Târgoviște . Salonul nr. 6 estea cea încăpere dintr-un spital, unde se intră, dar nu se mai iese.

Pe lângă PREMIERA de joi, 17 noiembrie 2016, ora 19:00 ce va avea loc în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, spectacolul va fi jucat și vineri, 18 noiembrie, de la ora 00:00 – SPECTACOLUL DE LA MIEZUL NOPȚII, o premieră-experiment. Este o inițiativă unică, justificată de ideea de graniță, de punct de trecere. Ora 24:00 sau 00:00 reprezintă sfârșitul unei zile și începutul alteia. Într-o singură fracțiune de secundă, când ceasul bate miezul nopții, se întâlnesc trecutul, prezentul și viitorul. O persoană considerată nebună (normală) are aceste trei dimensiuni temporal mereu prezente, în același timp, în mintea sa. Ele se amestecă, fără ca pacientul (omul) să le poată tria.tetrul-tony-bulandra

Dumitru Acriș este actor și regizor, născut la Chișinău, unde a absolvit Actorie. După 12 ani de teatru, începând cu anul 2012 se retrage la Moscova unde studiază regie de teatru/dramă la Universitatea de Artă Teatrală GHITIS din Moscova – clasa profesorului Leonid Heifeț.Spectacolul Furtuna, regizat de el la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, a fost selecționat să participle anul acesta la prima ediție a Festivalului de Teatru Experimental „Bomb” din Seul, Coreea de Sud.Chiar înainte de a reveni la Târgoviște, Dumitru Acriș a jucat, în limba rusă, one-man show-ul „Hitler in love”, spectacol al Teatrului Tony Bulandra, la International Theatre Festival of Monodrama Performances „SOLO” de la Moscova. În urma reprezentației, spectacolul a fost nominalizat printre primele spectacole din Capitala Federației Ruse și se va juca în stagiune permanentă la Theatre Center „Na Strastnom”.
Vă așteptăm la teatru!
DISTRIBUȚIA
Andrei Efimovici – Liviu Cheloiu
Hobotov – Mircea Silaghi
Asistenta – Lavinia Pele
Fecluska – Cristina Dumitra
Mihail Averianovici – Vlad Jipa
Nikita – Ionuț Achivoaie
Salonulnr. 6:
Ivan Dmitrici – Bogdan Farcaș
Moiseika – Sebastian Bălășoiu
Un bolnav – Radu Câmpean
Alt bolnav – Alexandru Năstase
Alt bolnav – Ștefan Ștefănescu
Durata: 2h (fără pauză)
Limită de vârstă:16+

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google