Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria municipiului Târgovişte a finalizat un alt loc de joacă modern, de acestă dată în microraionul V, pe strada Ion Ghica

Autor:

Data: 15 noiembrie 2016, 11:04

  •  
  •  
  •  

Primăria municipiului Târgovişte   a finalizat un alt loc de joacă modern, de acestă dată în  microraionul V, pe strada  Ion Ghica. Primarul Cristian Stan, viceprimarul Carmen Holban, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu şi alţi reprezentanţi ai Primăriei târgovişte au mers să viziteze noul obiectiv de investiţii.  S-au montat echipamente de joacă noi, suprafaţă sintetică,  s-a amenajat o groapă de nisip, s-au montat  bănci, iluminat public  s-a schimbat, aleile au fost  refăcute, toate acestea transformând  un spatiu urban degradat într-un loc de joacă sigur şi modern:  „Suntem în microraionul V, strada  Ion Ghica, unde Primăria Târgovişte, pe fonduri de la bugetul local  a realizat o investiţie , un loc de joacă nou. Pe această locaţie mai era un balansoar şi o rotativă care practic   erau într-o stare absolut deplorabilă, nu mai puteau fi folosite pentru copii . acum avem un loc de joacă modern, un loc de joacă cu tartan , un loc de joacă care corespunde tuturor standardelor  în vigoare. Aş menţiona  că în microraionul V, nu avem numai această lucrare  în derulare. Mai avem  tot pe strada Ion Ghica o parcare  de 3500 mp , o parcare pe care noi vrem să o finalizăm  în acest an. Totul depinde de vreme. Anul viitor acest cartie va intra într-o reabilitare completă ”, a declarat primarul Cristian Stan.inaugurare-loc-de-joaca-micro-5

Vreau să-l felicit că se ocupă de cartierele mărginaşe ale municipiului Târgovişt, de care nimeni nu s-a ocupat până acum . Mai mult, are un program precis  pentru reabilitarea infrastructurii rutiere, iluminatul public, locuri de joacă , spaţii verzi pentru a aduce oraşul la standardele unui oraş modern. ”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa.

Alături de primarul Cristian Stan, am reuşit să particip la toate proiectele importante pe care  le-am realizat în această perioadă. Suntem o echipă sudată care  doreşte să scimbe faţa acestui oraş şi se vede că în câteva luni  oraşul începe să se schimbe. Mulţumiri din partea  mamelor primesc periodic .  Sperăm că în viitor oraşul va arăta aşa cum ni-l dorim toţi ”, a declarat viceprimarul Carmen Holban.

Tot în microraionul V, pe strada Ion Ghica  în plin proces de execuţie se află o altă investiţie cu finanţare  din bugetul local, respectiv amenajarea parcării din microraionul nr. V, strada Ion Ghica.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.