Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Consilierii PNL blochează  realizarea unei parcări în oraşul Fieni

Autor:

Data: 10 noiembrie 2016, 11:04

  •  
  •  
  •  

Cinci consilieri ai PNL de la Fieni  au părăsit sala   de şedinţă a Consiliului Local Fieni, când a sosit momentul să se discute şi să se voteze  rezilierea contractelor de concesiune a celor trei agenţi ecomonici ce îşi desfăşoară activitatea pe spaţiul unde  Primăria Fieni  trebuie să demareze amenajarea unei parcări. Prin urmare, proiectul nu a trecut iar parcarea  nu se va amenaja curând, în oraşul Fieni, în zona vechiului Complex. În sala de şedinţe  au rămas cei nouă consilieri ai PSD şi un consilier PNL, profesorul Dan Baicu care la vot s-a abţinut.clm-fieni Fiind vorba de un proiect ce vizează patrimoniul, era nevoie de două treimi, să fie votat.  Nu este prima dată când aleşii PNL pun piedici acestui proiect. La şedinţă au fost şi 20 de cetăţeni din oraşul Fieni care nu s-au putut abţine şi s-au luat la ceartă cu aleşii PNL  care blochează realizarea unei parcări cu 36 de locuri în zona vechiului Complex. Trebuie să mai subliniem faptul că   noua administraţie a oraşului Fieni, condusă de primarul Iulian Tătulescu şi viceprimarul Romică Secăreanu, are pregătit proiectul pentru parcare şi inclusiv banii necesari-180.000 de lei. Mai mult, edilul Iulian Tătulescu a ţinut să sublinieze că această parcare este necesară pentru a decongestiona traficul în zonă. Există şi o adresă de la Poliţia Rutieră prin care se solicită autorităţilor să amenajeze urgent parcarea:

De trei luni de zile merg în şedinţele de Consiliu Local Fieni cu un proiect de hotărâre ce vizează realizarea unei parcări  dat fiind faptul că nu avem nicio parcare. Consilierii PNL s–au opuspentru a treia oară. Am avut prezenţi şi 20 de cetăţeni la şedinţa de miercuri seară,  şi cu toate că au fost rugaţi de oamenii prezenţi în sală să voteze, consilierii PNL  au părăsit sala. Există şi o adresă de la Poliţia Naţională prin care ni se spune clar că trebuie să realizăm o parcare.  ”, a declarat primarul Iulian  Tătulescu

La nivelul oraşului Fieni nu există  nicio parcare. De notat că profesorul Dan Baicu, consilier al PNL, a ținut să voteze acest  proiect, iar apoi s-a alăturat demersului colegilor săi.

La şedinţa Consiliului Local Fieni a participat şi vicepreşedintele CJ, Corneliu Ştefan  care înainte de debutul lucrărilor a avut un mesaj foarte clar pentru toţi aleşii locali:”Le-am transmis aleşilor locali  că a sosit momentul  să se lucreze în folosul comunităţii din Fieni, iar toate proiectele de interes local să fie susţinute şi promovate. Campania electorală  pentru alegerile locale din 6 iunie 2016, s-a încheiat la Fieni, trebuie să se dezvolte oraşul iar cetăţenii să beneficieze de condiţii  demne de un trai decent într-un oraş ce trebuie să se alinieze  cât mai repede standardelor europene”, a declarat vicepreşedintele CJ, Corneliu Ştefan . Se vrea un semn al păcii la Fieni , dar consilierii PNL  încă nu şi-au încheiat Campania electorală  pentru alegerile locale ce au fost în data de 6 iunie 2016.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.