Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ionel Petre, candidat ALDE Dâmboviţa  pentru Senatul României: Judeţul Dâmboviţa este o mică Românie

Autor:

Data: 3 noiembrie 2016, 20:59

  •  
  •  
  •  

Deputatul Dumitru Geogică, preşedintele ALDE Dâmboviţa şi  preşedintele executiv ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, cel de deschide şi lista de candidaţi ALDE Dâmboviţa pentru Senatul României  au susţinut o conferinţă de presă. Deputatul Dumitru Geogică, preşedintele ALDE Dâmboviţa a prezentat listele de candidaţi ALDE Dâmboviţa  dar a vorbit şi despre strategia de campanile  privind „Programul celor 1000 de miliarde de euro”:  „Lista de candidați ALDE Dâmbovița pentru alegerile parlamentare este următoarea: pentru Senat îi avem pe Petre Ionel, economist, un om care a demonstrat profesionalismul pe palierul de activitate în care lucrează, Corneliu Chițulescu, economist, Constantin Pehoiu, președinte al Senatului Universității „Valahia”, Emilia Ghiță, profesor, Corneliu Stănică, asistent medical principal, la Camera Deputaților îi avem pe Călin Oros, rectorul Universității „Valahia”, Cătălin Olteanu, consilier strategie BNR, Aurel Diamandi, director producție COST, Dumitru Barbu, arhitect, Lazăr Roxana, economist, Ionuț Cristian Vălu, viceprimar Băleni, Mihail Gheorghe, expert contabil, Ion Matei, administrator, Adrian Moacă, student. Avem o medie de vârstă de 47 de ani, care ne dă speranța că dacă vom intra în Parlamentul României vom face treabă bună pentru dâmbovițeni. În campanie vom avea un ton echilibrat, fără atac la persoană, ne vom prezenta ideile noastre și ceea ce vom face în următoarea perioadă. ALDE s-a gândit în primul rând la stimularea investițiilor și la gestionarea cât mai eficientă a resurselor pe care țara deja le are. Programul este conceput într-un titlu generic, „Programul celor 1000 de miliarde de euro”, un program investițional amplu care utilizează pârghiile economice ale statului în relațiile cu mediul de afaceri și populația României”, a declarat Georgică Dumitru.ionel-petre

Preşedintele executiv ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, cel de deschide şi lista de candidaţi ALDE Dâmboviţa pentru Senatul României  a vorbit despre priorităţile de pe agenda de  viitor senator:

În proiectele pe care aş vrea să mi le asum, voi veni cu tot ceea ce îmi stă în putere şi pricepere pentru a dezvolta judeţul Dâmboviţa. În momentul acesta, pe linie economic văd lipsa  unor idei concrete  de dezvoltare a unor afaceri sociale . Mă gădesc că este un mod de a dezvolta multe afaceri mici. Îmi asum public că pentru fiecare localitate din judeţ voi face tot ce  pot în vederea realizării de proiecte, aducătoare  de beneficii societăţii. Pentru mine judeţul Dâmboviţa este o mică Românie. Avem munte, avem deal şi avem şes, toate  cu posibilităţi de producţie majoră  ”, a declarat preşedintele executiv ALDE, Ionel Petre, candidat pentru Senatul României.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.