Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Strada Udrişte Năsturel a fost asfaltată, parcări şi loc de joacă, modernizate

Autor:

Data: 3 noiembrie 2016, 9:43

  •  
  •  
  •  

Pe strada Udrişte Năsturel din  microraionul nr. IV al municipiului Târgovişte  au finalizate ample lucrări de reabilitare şi modernizare, finanţate din bugetul local al Primăriei municipiului Târgovişte. A fost asfaltată strada Udrişte Năsturel, au fost realizate două parcări moderne, a fost modernizat iluminatul public şi totodată s-a realizat un nou loc de joacă în zonă.  Primarul Cristian Stan, viceprimarii Carmen Holban şi Cosmin Bozieru,city managerul Liviu Stoica şi preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu   au făcut o vizită de lucru la obiectivele modernizate: “Datorită faptului că vremea ne ajută, reuşim să  ne atingem pas cu pas obiectivele de infrastructură pe bugetul propriu în cartierele municipiului Târgovişte. Ne aflăm pe strada Udrişte Năsturel din  microraionul nr. IV. Aici am implementat o investiţie  cu bani de la bugetul propriu, o investiţie  care vizează peste 4000 mp  de străzi şi trotuare, două parcări şi de asemenea am lucrat şi la locul de joacă. După cum vedeţi zona este de nerecunoscut  în acest moment faţă de  situaţia  înainte de începerea lucrărilor, s-au demolat garajele, s-a lărgit parcarea, s-a lărgit strada, s-au creat per total undeva la 95-100 de locuri de parcare , am avut intervenţii la iluminatul public  şi sperăm ca aceste lucrări să continue  şi timpul să ne mai permită  să le realizăm în continuare. Aş mai menţiona că sunt lucrări şi la spaţiul verde, s-a gazonat o suprafaţă de peste 400 mp, s-au plantat arbori şi arbuşti ornamentali, peste 100 de bucăţi, numai în această zonă. Locul de joacă a fost reabilitat total, nu s-a mai păstrat decât locaţia pentru că s-au adus  echipamente de joacă noi, s-a acoperit cu tartan, s-au pus bănci, în general această zonă este  total schimbată  ”, a declarat primarul Cristian Stan

cristian-stan

Lucrări  ample de reabilitare şi modernizare  se execută  şi în microraionul nr. V, strada Ion Ghica, unde vor fi reabilitate parcările, va fi refăcut locul de joacă şi va fi modernizat iluminatul public: ”Lucrăm şi în zona microraionului nr. V,  acolo unde am demolat garajele aferente străzii şi parcării Ion Ghica. De asemenea  lucrăm şi la un loc de joacă. Săptămâna aceasta, cel târziu luni,  vom finalize şi locul de joacă de acolo. Era un loc de joacă degradat, practice era un spaţiu urban deplorabil  iar în momentul de faţă arată destul de bine şi veţi vedea săptămâna viitoare. Sper să ne lase vremea să terminăm şi parcarea de acolo, o parcare foarte mare, chiar mai mare decât  aceasta şi cu mai multe locuri de parcare. Fac menţiunea că anul viitor pe zona microraionului  IV , cu bani de la bugetul local vom intra  pe cele două străzi principale de acces şi mă refer la strada Radu cel Mare şi strada  Radu Popescu care urmează  să fie reabilitată total iar în microraionul V, vrem să fie total reabilitat şi modernizat  ”, a mai spus primarul Cristian Stan.

loc-de-joaca-targoviste
Edilul Cristian Stan a anunţat că în curând  vor debuta lucrările de modernizare la alte 13 locuri de joacă din municipiul Targoviste.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.