JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Conferinţă de presă   a PNL Dâmboviţa, a fost una de faţadă, lipsită de nuanţă

Autor:

Data: 1 noiembrie 2016, 10:18

Ultima conferinţă de presă   a PNL Dâmboviţa, în cadrul căreia a participat liderul interimar  al PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, a fost una de faţadă, lipsită de nuanţă. Pe principiul „ţara arde, şi PNL se piaptănă, a jucat si liderul interimar  al PNL Dâmboviţa, Cezar Preda.cezar preda

Discursul domnului Cezar  Preda   s-a bazat  pe critici dure la adresa liderului PSD Dâmboviţa, după care i-a pus la zid pe unii jurnalişti dâmboviţeni.Dincolo de afirmaţiile  destul de greoaie  la adresa adversarilor politici, livrate de domnul Preda, conferinţa PNL Dâmboviţa, de joi, 27 octombrie,  a revelat un singur lucru : incapacitatea PNL Dâmboviţa, condus de câţiva ani buni numai de lideri interimari, trimişi de la Bucureşti.

În ultimele minute ale conferinţei, domnul Cezar Preda le-a permis jurnaliştilor dâmboviţeni  să pună  doar două întrebări. Dar şi aşa, două întrebări şi răspunsuri vagi.

De altfel, liderul interimar  a adoptat o atitudine expeditivă,  la adresa presei dâmboviţene.

Menţionăm faptul că domnul Cezar Preda  a venit cu o armată de oameni din staff-ul  său de comunicare, care nu mai răzbeau să filmeze şi să fotografieze inclusiv jurnaliştii dâmboviţeni.

 Nu ne mai miră nimic la PNL Dâmboviţa, pentru că presa a mai beneficiat de astfel de tratatemte  şi din partea   alor reprezentanţi PNL Dâmboviţa. Presa  a fost servită cu apă şi  rahat sau  a fost invitată la Pucioasa să bea un pahar cu apă infestată cu Clostridium.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google