Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Proiecte mari, dar realizabile, pentru comuna Nucet

Autor:

Data: 31 octombrie 2016, 20:46

  •  
  •  
  •  

Comuna dâmboviţeană Nucet se numără printre localităţile de la nivelul judeţului Dâmboviţa, care a încheiat cu Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) un contract ce are ca obiect realizarea lucrărilor de cadastru general din cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF) 2015 – 2023.Finanţarea acestor lucrări este făcută din bugetul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin OCPI Dâmboviţa, în baza OUG 35/2016, care facilitează înscrierea cu prioritate a terenurilor agricole în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară. Edilul comunei Nucet, Luisa Bărboiu ne-a mărturist că analizază foarte serior toate posibilităţile atfel încât în anul 2016 să poată realizat în toată comuna lucrările de cadastru.
La capitolul infrastructură rutieră, autorităţile din comuna Nucet se pot lâuda cu mari realizări. În localitate mai este de asfalta un tronson de drum de 1,5 kilometri, investiţie care se va face din bugetul local. Există şi un proiect privind modernizarea drumurilor de exploataţie agricolă.
Pe OG 28, administraţia de la Nucet a pregătit un amplu proiect ce vizează modernizarea dispensarului din localitate. Nucetenii vor avea un dispensar la standard europene.
Căminul Cultural din Nucet şi el este prins într-un proiect cu finanţare prin CNI.
Edilul Luisa Bărboiu ne-a vorbit cu regret şi despre firmele care au datorii la bugetul local dar care au intrat în insolvenţă.luisa-barboiu
Staţiunea Piscicolă Nucet a fost un alt subiect tratat cu primarul Luisa Bărboiu, care a declarat cu mare duirere că această instituţie face performanţă însă nu are sprijin de la stat.
Nu în ultimul rând edilul Luisa Bărboiu a vorbit şi despre acestă perioadă destul de plină din punct de vedere politic. Mesajul pentru nuceteni a fost unul clar şi simplu: PSD este partidul care şi îndreaptă atenţia spre populaţia din mediul rural şi este partidul care a dovedit că se poate face lucruri bune pentru oameni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.