JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan va depune o plângere penală  privind  „Afacerea PUZ-urilor” de la primăria Târgovişte

Autor:

Data: 28 octombrie 2016, 11:27

Pe ordinea de zi a şedinţei CLM Târgovişte  din data de 27 octombrie 2016 s-a regăsit un proiect de hotărâre  cu alte 13 subpuncte privind aprobarea  a 13 Planuri Urbaniştice Zonale. După aprobarea  ultimul subpunct 13 ce a privit  „Proiect de hotărâre privind aprobarea  Planului Urbanistic Zonal  pentru construire amfiteatru în aer liber şi spaţiu comercial  studenţesc, beneficiar Universitatea Valahia Târgovişte ”, consilierul municipal ALDE, Dumitru Barbu  a ţinut să facă câteva afirmaţii care sunt destul de grave, fiind vorba de  prezentarea unor aspecte ce au iz penal. Concret, consilierul municipal ALDE, Dumitru Barbu   a sesizat  că din cele 13 PUZ-uri aprobate, cel puţin opt sunt realizate de o singură societate . Mai mult, alesul local a spus că firma  respectivă este o firmă de casă a Primăriei Târgovişte, susţinând că unii angajaţi ai Direcţei de Urbanism din cadrul primăriei Târgovişte îi fac reclamă  şi recomandări firmei respective iar arhitecţii  şi urbaniştii cu renume din Târgovişte sunt  eliminaţi:

„Eu am votat impotrivă pentru că am fost implicat,  sunt autorul Planului urbanistic . Vreau să vă spun şi să observaţi dar  să rezolvăm şi o problemă care se manifestă la nivelul municipiului Târgovişte . Dacă observaţi, şi aş dori ca de acum încolo să se citescă  şi numele societăţilor care întocmesc acest PUZ-uri  pentru că din afară, din punct de vedere al arhitecţilor şi urbaniştilor  din municipiu se observă  că de la începutul anului  la primăria Târgovişte este o firmă,  ca un SRL de casă al primăriei  care întocmeşte aceste PUZ-uri şi o să vedeţi că din 11-12 PUZ-uri  din care am aprobat astăzi opt, sunt făcute de o firmă , reprezentată de o urbanistă, nu comentez  pentru că PUZ-urile nu sunt  întocmite prost  dar cu o vechime relativ mică  iar marii urbaniştişi arhitecţii sunt ocoliţi, acesta este uh punct. Cel de-al doilea punct, salariaţii Direcţiei de Urbanism, în special cei care dau informaţii la relaţiile cu publicul, au texte de genul”vă duceţi la firma asta”, sunt şi bileţele care circulă cu nume de firmă şi se mai spune că alte firme sunt mai scumpe  sau fac lucrări proaste. Unt mai scumpe alte firme pentru că dau salarii la 12-13 angajaţi , ceilaţi de care am vorbit înainte fac aceste PUZ-uri în bucătăria unei case  şi probabil nu dau salarii şi nici impozite. De aceea vreau să vă transmit printr-o listă toţi arhitecţii şi urbaniştii  cu numere de telefon şi nume, listă care trebuie afişată la primărie şi CLM  pentru a ocoli orice dubiu  care s-ar ivi la modul de repartizare  a acestor PUZ-uri ilegale. Nu spun mai mult… Eu cred că lucrurile se pot face fără ca cineva să fie suspicionat de încălcarea legii”, a afirmat consilierul municipal ALDE, Dumitru Barbu.dumitru-barbu

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, prezent în sală i-a sugerat domnului consilier Dumitru  Barbu să depună o plângere penală la instituţiile abilitate. Mai mult,  edilul Cristian   Stan după cele discutate în sală a spus că în baza procesului verbal de  la şedinţă, după ce va fi votat, va depune o plângere penală fiind vorba de infracţiuni de abuz în serviciu :  „Domnul Barbu, eu spun că ar trebui să spuneţi mai mult nu nouă ci într-o plângere penală formulată  la organele competente. Dacă aveţi dovezi daţi-mi-le mie şi formulez eu plângerea… Domnule secretar pot să folosesc  procesul verbal al şedinţei ca şi probă într-o plângere penală. După părerea mea este vorba  infracţiuni de abuz în serviciu”, a declarat primarul Cristian Stan.

Aşteptăm cu mare interes   să vedem cum vor decurge lucrurile în acest caz , avem speranţa şi încrederea că edilul Cristian Stan va face lumină în  caz.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google