Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte s-au asociat în vederea participării la Târgul de Turism al României din perioada 17-20 noiembrie 2016

Autor:

Data: 27 octombrie 2016, 9:29

  •  
  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunite în şedinţă extraordinară la primele ore ale dimineţii în data de 27 octombrie 2016. Pe ordinea de zi au fost mai multe proiecte de hotărâre privind investiţii importante pentru judeţul Dâmboviţa.
La punctul doi de pe ordinea de zi a fost proiectul de hotărâre privind aprobarea asocierii judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu municipiul Târgoviște, prin Consiliul Local Municipal Târgoviște în vederea promovării potențialului turistic al județului Dâmbovița, prin participarea la Târgul de Turism al României din perioada 17-20 noiembrie 2016 ce are loc la Bucureşti . cj-27-octombrie-2016Este oportună realizarea asocierii judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu municipiul Târgovişte prin Consiliul Local Târgovişte în vederea promovării potenţialului turistic al judeţului Dâmboviţa, prin participarea la Târgul de Turism al României, din perioada 17-20 noiembrie 2016. Judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa,participă în cadrul asocierii, cu suma de 35.000 lei (inclusiv TVA) iar primăria Târgovişte participă cu suma de 60.000 de lei.
La punctual trei, consilierii judeţeni au aprobat Nota de Fundamentare privind achiziţia unui stand expoziţional pentru promovarea potenţialului turistic al judeţului Dâmboviţa, prin participarea la Târgul de Turism al României din perioada 17-20 noiembrie 2016.clm-targoviste
Trebuie să menţionăm faptul că domnul consilier judeţean Liviu toica nu a participat la vot dat fiind faptul că este implicat în organizarea acestui eveniment , în calitate de city manager al municipiului Târgovişte.

Şi  în şedinţa CLM Târgovişte a fost aprobat  proiectul de hotârâre privind aprobarea asocierii dintre Consiliul Local Târgovişte şi CJ Dâmboviţa în vederea promovării potențialului turistic al județului Dâmbovița, prin participarea la Târgul de Turism al României din perioada 17-20 noiembrie 2016  ce are loc la Bucureşti.  Anul acesta Primăria Târgovişte  şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa  au decis  să aibă o participare comună faţă de anii anteriori când fiecare  participa cu standuri diferite .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.