Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Proiecte ambiţioase în comuna dâmboviţeană Valea Mare

Autor:

Data: 24 octombrie 2016, 13:06

  •  
  •  
  •  

În comuna dâmboviţeană Valea Mare, edilul Constantin Miu  Şi-a propus să împlementeze un număr de 10 proiecte care contribuie la dezvoltarea localităţii pe care o conduce. Extindere reţea de canalizare  în satul Valea Caselor, pe o lungime de 7,6 km, reabilitare aşezământ culturl în Valea Mare, modernizare drunuri locale şi pod peste pârâul Potop, reabilitare cinematograf şi bazin de înot şi nu în ultimul rând o primărie nouă şi amenajarea Centrului Civic, acestea sunt proiectele ambiţioase ce vor schimba faţa comunei Valea Mare:

În acest mandat mi-am propus un număr de 10 proiect. Este vorba de un proiect ce vizează extinderea reţelei de canalizare  în satul Valea Caselor, pe o lungime de 7,6 km, proiect deja depus la AFIR în această sesiune şi pentru care am avut deja vizita în teren. Am un alt proiect de reabilitare aşezământ culturl în Valea Mare unde se lucrează, proiectul a fost depus la CNI în anul 2013 iar la momentul de faţă stadiul fizic al lucrărilor este undeva la 50%. Avem două proiecte depuse pe OG 28 şi vorbim aici de 6,4 km de drumuri modernizate  şi un pod care face legătura  între satul Livezi şi satul Valea Mare, pod peste pârâul Potop. Vreau să reabilitez un cinematograf care-l avem în inventarul public şi un bazin de înot, o construcţie de sediu admnistrativ şi amenajarea Centrului Civic, proiect care  se află în procedură   de licitaţie”, a declarat primarul Constantin Miu.constantin-miu

Edilul Constantin Miu nu a ezitat să spună că toate aceste proiecte pot fi realizate şi dacă un Guvern responsabil va conduce România din data de 11 decembrie 2016.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.