Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul comunei Corbii Mari , Ionuţ Bănică le transmite consilierilor locali PNL: „Indemnizaţia de consilier local  nu este ajutor social”

Autor:

Data: 21 octombrie 2016, 10:56

  •  
  •  
  •  

La ultima şedinţă de Consiliu Local de la Corbii Mari, consilierii PNL au ales să nu se prezinte. Absenţa aleşilor liberali l-a uimt pe edilul Ionuţ Bănică datorită faptului că la comisiile de lucru, consilierii PNL nu şi-au exprimat nicio nemulţumire faţă  de proiectele de hotărâre  ce urmau a fi aprobate în şedinţa extraordinară. Cel mai probabil, consilierii locali ai PNL  au dorit să fie în trend cu colegii de CJ, CLM Târgovişte şi CL Răzvad . Edilul Ionuţ Bănică  nu a ezitat să spuncă că aleşii locali care lipsesc de la şedinţe nu vor mai primi indemnizaţia de consilier local. Mai clar, primarul a spus că indemnizaţia de consilier local  nu este ajutor social:

 “Este a doua oară când consiliarii PNL absentează  de la şedinţele CL Corbii  Mari. Sincer, pe mine mă surprinde atitudinea dumnealor şi spun acest lucru pentru  că am discutat înainte cu domnii consilieri PNL şi nu şi-au arătat nicio nemulţumire.  Se poate spune că domnealor au început campania electoarală dar subliniez  că au început-o greşit  şi spun acest lucru pentru că locuitorii comunei Corbii Mari i-au voat pe dumnealor să le reprezinte interesele în CL  şi nu i-au votat ca să stea acasă.  Sigur, voi lua măsuri. Nu vor primi indemnizaţia de consilier local , pentru  că trebuie să ştie foarte clar că nu este ajutor social. Această indemnizaţie se primeşte  doar dacă vor veni la şedinţe în mod regulat, conform legii. Nici consilierii PSD care  nu vor veni regulat la şedinţe nu primesc indemnizaţie  ”, a afirma primarul Ionuţ Bănică .ionut-banica

Până la sfârşitul acestei luni, la Corbii Mari va mai avea loc o şedinţă ordinară  de CL  iar edilul a afirmat că aşteaptă să vadă dacă consilierii PNL vor veni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.