Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan: PSD va da  un guvern responsabil

Autor:

Data: 20 octombrie 2016, 11:39

  •  
  •  
  •  

PSD Dâmboviţa se află în plină perioadă de precampanie. Principalele activităţi desfăşurate  sunt întâlnirile cu cetăţenii. Acest întâlniri au loc şi în municipiul Târgovişte, pe cartiere. Preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan a spus că întâlnirile cu cetăţenii municipiului Târgovişte au un feedback  pozitiv şi acest lucru le conferă social-democraţilor   încredere că alegerile din 11 decembrie 2016 vor reprezenta un succes pentru PSD atât în municipiul Târgovişte cât şi la nivelul judeţului Dâmboviţa :

Avem de două săptămâni, întâlniri cu cetăţenii municipiului Târgovişte, în cartiere. Vreau să spun că  feedback-ul  pe care-l avem este pozitiv şi acest lucru ne conferă  încredere că alegerile din 11 decembrie 2016 vor reprezenta un succes pentru PSD  la nivelul municipiului Târgovişte şi la nivelul judeţului Dâmboviţa. Din acest punct de vedere cred că ne vom atinge obiectivele  declarate privind numărul de  parlamentari pe care ni-l dorim să-l obţinem. Preioada aceasta de precampanie  şi campanie, este la început şi aş vrea să remarc şi faptul că la aceste întâlniri avem şi candidaţi  iar activitatea este una foarte susţinută. PSD derulează astfel de acţiuni în întreg judeţul ”, a declarat preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan.cristian-stan

 Preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan  a mai spus că în prag de alegeri parlamentare, oamenii trebuie să ştie că pentru dezvoltarea oraşului este nevoie de un guvern responsabil, care să sprijine administraţiile publice locale, nu să taie în luna septembrie finanţarea investiţiilor la şcoli şi grădiniţe, aşa cum s-a întâmplat anul acesta.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.