Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Carmen Holban :„Îndrăzneşte să crezi în România!”

Autor:

Data: 17 octombrie 2016, 14:10

  •  
  •  
  •  

Întâlnirile cu cetăţenii municipiului Târgovişte în plină perioadă de precampanie precum şi prezentarea Programului  PSD pentru relaxare fiscală şi creşterea veniturilor economice, au fost două dintre subiectele principale, abordate de preşedinta OFSD Târgovişteşi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, Carmen Holban în cadrul conferinţei de presă a PSD Dâmboviţa. Carmen Holban este viceprimarul municipiului Târgovişte dar şi candidat al PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016:”  În această perioadă, alături de colegii din organizația PSD Dâmbovița, am dat startul întâlnirilor cu cetățenii din municipiul Târgoviște, în vederea consultării în legătură cu problemele stringente care îi preocupă. Oamenii au probleme legate de anvelopare,locuri de joacă, canalizare. Am discutat cu locuitorii aspecte legate de administrația publică locală, dar și propunerile pentru viitorul Program de Guvernare PSD 2017-2020.”, a declarat Carmen Holban.carmen-holban

Carmen Holban  a ţinut să sublinieze câteva din măsurile clare prevăzute în Programul PSD pentru relaxare fiscală şi creşterea veniturilor economice.

PSD îşi propune creşterea salariului minim pe economie cu 40% în perioada 2016-2020 (de la 1.250 de lei la 1.750 de lei în 2020). Măsura ar urma să sprijine dezvoltarea economiei reale prin creşterea puterii de cumpărare. Urmând aceeaşi logică, PSD vrea să crească în medie salariile bugetarilor cu 56%.

Pentru a introduce mai mulţi bani în economia reală, PSD a gândit şi o creştere graduală a punctului de pensie de la 871.1 lei în 2016 la 1.400 de lei în 2020. Pensia minimă garantată va creşte şi ea.

Prin aplicarea acestor măsuri, PSD estimează că peste un milion de români vor înregistra o creştere a salariului brut cu până la 1.000 de Euro, ceea ce va permite practic românilor să intre în clasa de mijloc.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.