ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Direcţia Silvică Dâmboviţa  şi-a realizat cu brio indicatorii iar Pepiniera Găeşti este o mândrie

Autor:

Data: 15 octombrie 2016, 15:31

Direcţia Silvică Dâmboviţa  şi-a realizat conform planului indicatorii tehnici dar şi cei economici la nouă luni de activitate. Directorul Costel Preda a ţinut să precizeze că toţi indicatorii au fost chiar depăşiţi.

La capitolul privind regenerarea pădurilor indicatorul  realizat la nouă luni a fost de 103% iar la acest moment se află în plin proces de pregătire programul de toamnă privind împăduririle.

Un lucru foarte important precizat de conducerea Direcţiei Silvice Dâmboviţa este cel legat  de scăderea furturilor de material lemons. La nouă luni, Direcţia Silvică Dâmboviţa a  înregistrat o scădere de 25% a furturilor de material lemons în comparaţie cu anul trecut. Pe această calea, directorul Costel Preda a ţinut să mulţumească Poliţiei Dâmboviţa şi Jandarmeriei Dâmboviţa pentru sprijinul acordat.

 Activitate din plin la Plantajul de la Priseaca şi Pepiniera Găeşti

Pentru a vedea cum stau lucrurile cu adevărat, conducerea Direcţiei Silvice dâmboviţa a organizat o vizită de lucru în teren.Prima oprire a fost în Plantajul de la Priseaca din cadrul Ocolului Silvic Târgoviştepepiniera-gaesti

Pepiniera Centrală Găeşti reprezintă o mândrie pentru Direcţia Silvică Dâmboviţa. Pepiniera de la Găeşti are 36 de hectare cultivate, dispune de puieţi foreştieri şi plante ornamentale ce sunt valorificate. Potrivit directorului Direcţiei Silvice Dâmboviţa, la momentul de faţă pepiniera Găeşti are în stoc 541.000 de puieţi forestieri  precum şi plante ornamentale.

Chiparos, Brad, Tuia piramidală, Tuia globulară, Tuia gigantică, Tuia aurie, Stejar Roşu, Mesteacăn, Platan se numără printre puieţii ornamentali ce se găsec la Pepiniera Găeşti şi trebuie să menţionăm faptul că preţurile sunt mult mai mici decât cele din alte judeţe.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google