JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Programul “Casa Verde” ar fi o şansă de revitalizare a serelor din  Târgovişte

Autor:

Data: 13 octombrie 2016, 10:50

La Primăria Târgovişte se lucrează intens şi la proiectele ce pot obţine finanţare prin programul “Casa Verde” ce se derulează prin Administraţia Fondului de Mediu. Primarul municipiului Târgovişte a spus că  are ca prioritate,  introducerea serelor din  Târgovişte în programul “Casa Verde” însă aşteaptă un răspuns de la Administraţia Fondului de Mediu.Prin programul “Casa Verde”, municipalitatea ar putea accesa până la 3.000.000 de lei:

Lucrăm în acest moment la proiecte „ Casa Verde”, pe ceea ce înseamnă „ Casa Verde” şi aici aşteptăm un răspuns de AFM. Noi am vrea să introducem serele din municipiul Târgovişte într-un proiect cu asigurarea  energiei termice din surse regenerabile. Aşteptăm un răspuns de la AFM pentru că există ceva nelămuriri pe termenul de imobil. Dacă nu ni se dă voie la sere atunci de gădim la blocurile sociale, unităţile de învăţământ. Oricum vom accesa  fonduri şi pe această axa prin Fondul de Mediu. Putem accesa fonduri până la 3 milioane de lei „, a afirmat primarul Cristian Stan.primari atargoviste

Din cele 15 sere ale municipiului Târgovişte, mai sunt astăzi,  în funcțiune doar patru care se află în administrarea Direcției de Salubritate.  La momentul acesta,  cele patru sere  funcționale asigură materialul dendrologic și pentru Eco Sal, dar și toate mozaicurile și o parte din plantele din Târgoviște. În prezent mai sunt doar 16 angajaţi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google