JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Municipiul Târgovişte va trece la transport public ecologic  prin  accesarea de fonduri europene  

Autor:

Data: 13 octombrie 2016, 8:38

Autorităţile municipiului Târgovişte pun accent în perioada următoare  pe investiţii cu finanţare europeană privind transportul public ecologic.

Pentru exerciţiul bugetar 2014 – 2020, Primăria Târgovişte a pregătit o serie de proiecte cu finanţare europeană pentru dezvoltare urbană durabilă a municipiului Târgovişte.Proiectul privind transportul public în comun  în valoare de 20 de milioane de euro ce implică achiziţionarea de  autobuze ecologice, realizarea de  staţii de autobuz moderne, staţii de încărcare pentru autobuze, sistem de ticketing pentru călători  şi are şi o componentă de refacere a infrastructurii, este cel mai mare proiect al municipiul Târgovişte. Finanţarea se obţine pe Axa 4- Promovarea strategiilor de reducere a emisiilor de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritoriu, in particular zone urbane, inclusiv promovarea planurilor sustenabile de mobilitate urbana si a unor masuri relevante pentru atenuarea adaptarilor.autobuz-electric-pentru-targovisteEste axa pe care la acest moment sunt acordaţi cei mai mulţi bani în acest moment: „În acest moment proiectul la care  avem pregătit caietul de sarcini  şi la care vom cerere practic o temă de proiectare  este proiectul privind transportul public în comun  care este cel mai mare  proiect individual şi care va fi  implementat la nivelul municipiului Târgovişte . Este un proiect de peste 20 de milioane de euro. În linii mari implică achiziţionarea de  autobuze ecologice, implică staţii de autobuz moderne, staţii de încărcare pentru autobuze, implică sistemul de ticketing pentru calatori  şi are şi o componentă de refacere a infrastructurii. Asta înseamnă că acele culuare de transport public, drumul pe care circulă autobuzele, vor fi reabilitate pe Axa 4- Promovarea strategiilor de reducere a emisiilor de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritoriu, in particular zone urbane, inclusiv promovarea planurilor sustenabile de mobilitate urbana si a unor masuri relevante pentru atenuarea adaptarilor.Este axa pe care la acest moment sunt acordaţi cei mai mulţi bani în acest moment ”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Alocare financiară pentru Axa 4 la nivel de ţară este de 1.303,65 mil. euro (FEDR şi buget de stat).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google