Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Gura Foii: Echilibrul şi normalitatea, principii de bază în activitatea noii administraţii

Autor:

Data: 10 octombrie 2016, 22:01

  •  
  •  
  •  
  •  

Echilibrul şi normalitatea, principii de bază în activitatea noii administraţii de la Gura Foii. Noul primar  al comunei Gura Foii, Radu Georgescu, mai  întâi de toate,  a restructurat din temelii principiile care au stat la baza funcţionăriiprimăriei Gura Foii până pe 6 iunie 2016, astfel încât  acum, la Gura Foii  să  funcţioneze o primărie care sa răspundă cerinţelor modernizării în administraţia locală – eficienţă, transparenţă şi performanţă.

În luna iulie a acestui an,  noul primar al localităţii dâmboviţene Gura Foii, Radu Georgescu  când a preluat mandatul şi a mers la primărie nu i-a venit să creadă ce jaf a găsit. Mai grav este că la momentul acesta edilul Radu Georgescu nici măcar nu avea  cu cine să stea de vorbă, şi  asta pentru că aproape toţi salariaţii,şapte la număr, erau în concediu. Acum lucrurile au început să intre în normalitate, primăria Grura Foii să fie o instituţie publică în slujba cetăţeanului . Prima măsură pe care a luat-o edilul Radu Georgescu   a fost să modifice organigrama şi să asigure personalul minim necesar funcţionării activităţii în condiţii normale la primăria Gura Foii.radu-georgescu-primarul-comunei-gura-foii

După ce a reuşit să stabilească normalitatea şi transparenţa în actul administrativ, edilul Radu Georgescu   şi-a întocmit o listă cu investiţii prioritare pe care le execuită din bugetul local. Realizarea unui pode în zona Gârlă unde  sunte mari problem ori de câte ori plouă.La capitolul proiecte cu finanţare europeană, la primăria Gura Foii, nu există  aşa ceva, abia acum noa administraţie pregăteşte proiecte serioase ce vizează reţea de apă şi canalizare, drumuri, cămine cultural şi chiar o extindere de şcoală pentru  a nu se mai învăţa în două schimburi. Tot din buget local s-a reuşit să se asfalteze curtea şcolii care era un dezastru dar şi un real pericol pentru copii.

Edilul Radu Georgescu ne-a spus că la Gura Foii ar fi nevoie de un nou microbuz şcolar  pentru că actualul este destul vechi.

În Consiliul Local Gura Foii, lucrurile decurg normal, în mare parte proiectele fiind votate în unanimitate de consilierii PSD şi PNL.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.