Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Seara Porților Deschise pentru stundeți la Teatrul Tony Bulandra

Autor:

Data: 10 octombrie 2016, 18:44

  •  
  •  
  •  
  •  

Teatrul Tony Bulandra vă invită, vineri, 14 octombrie, ora 19:00 la Seara Porților Deschise, eveniment dedicat studenților. Tinerii vor avea acces gratuit la spectacolul „Amazonia”, în regia lui Chris Nedeea și vor putea participa la discuții libere cu actorii. Ne dorim ca prin această reprezentația să contribuim la atmosfera boemă a acestui început de tinerețe.tetrul tony bulandra

Ne-am gândit să oferim studenților oportunitatea de a viziona în special această producție, având în vedere tema abordată, apropiată de realitățile cu care se confruntă ei. „Amazonia”, scrisă în 2009, este o veritabilă saga a individului rătăcit în jungla urbană a derizoriului și o comedie contemporană, care privește cu ironie și sarcasm începutul de carieră în lumea show-bizz-ului, dificultățile și nereușitele întâmpinate de tinerii protagoniști pe acest drum extrem de sinuos și costisitor. Pentru că, dincolo de consumul de suflet implicat, pe aceștia riscă să-i coste și viața personală, relația, sănătatea psihică.

Amazonia este, așadar, „o privire” critică aruncată în bucătăria industriei de spectacol, de la noi și de aiurea, dar și o poveste de dragoste care rezistă până la final, în tradiția celui mai clasic happy-end. Michał Walczak, autorul piesei, (născut în 1980) a studiat regia de teatru la Academia de Teatru din Varșovia și este unul dintre cei mai prolifici dramaturgi din tânăra generație.

La Teatrul Tony Bulandra sărbătorim începutul unui nou an universitar la Seara Porților Deschise. Vă așteptăm!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.