JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Târgovişte  asigură banii necesari pentru finalizarea Grădiniţei Nr. 9 Târgovişte

Autor:

Data: 9 octombrie 2016, 12:49

Consiliul Local Municipal Târgovişte în şedinţa extraordinară,  din data de 07.10.2016  a apobat cu 17 voturi pentru, preluarea  contribuţei finanţării de la bugetul de stat la bugetul local, a sumei de 107.600,96 lei cu TVA, pentru realizarea obiectivului de investiţii „EXTINDERE P+l GRĂDINIŢA NR. 9 Târgovişte – rest de executat”. Investiţia se realizează cu finanţare pe OG 28 dar  la data de 23 septembrie, Primăria Târgovişte a primit adresă de la Ministerul Dezvoltării Regionale prin care a fost înştiinţată cu privire la faptul că au fost sistate finanţările pe OG 28. Pentru a nu bloca această investiţie, executivul primăriei a decis să continuie lucrările la Grădiniţa nr.9 , cu bani de la bugetul local, ulterior recuperând banii de la Ministerul Dezvoltării

Obiectivul de investiţii actual, denumit” Extindere P+l Grădiniţa nr. 9 Târgovişte – rest de executat „- Târgovişte a fost proiectat si autorizat conform Proiectului pentru Autorizaţia de Construire (P.A.C.)- nr. 033/2007. A fost emisa autorizaţia de construire nr. 523/01.10.2008 de către Primăria Municipiului Târgovişte si, in urma autorizaţiei de construire si finanţării de către Ministerul învăţământului prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Dambovita, in anul 2008 au fost realizate următoarele lucrări : terasamente si fundaţii + lucrări de structura reprezentând un stadiu fizic de 32,86 % din valoarea licitata cu firma câştigătoare SC Cobadi Impex SRL – Târgovişte. In acel stadiu execuţia de lucrări a incetat din cauza lipsei fondurilor.primaria-targoviste

Primăria Târgovişte a finanţat o mica parte din lucrări la obiectivul Grădiniţa nr. 9, pe parcursul anului 2009, si, intrucat nu au existat fonduri pentru continuarea lucrărilor de construire a fost realizata conservarea structurii de rezistenta a construcţiei, la faza determinanta « Turnare stalpi etajul I ».

In anul 2015 obiectivul de investiţii a trecut din subordinea Ministerului Învăţământului in cea a Primăriei Târgovişte , reuşind să obţină finanţare pe OG 28.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google