JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Municipiul Târgovişte va avea patru staţii de reîncărcarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in

Autor:

Data: 9 octombrie 2016, 14:02

Municipiul Târgovişte se numără printre oraşele din ţară care va avea staţii de reîncărcarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in. Este vorba despre realizarea a patru staţii de reîncărcarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in  cu finanţare europeană în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic.

Valoare investiţie este de 1.022.250 de lei din care fonduri nerambursabile 692.000 de lei. Cele patru staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in în municipiul Târgovişte vor fi amplasate în următoarele locaţiii care şi ele la rândul lor vor fi modernizate:

parcare Complex Turistic de Nataţie

parcare Stadionul Eugen Popescu

parcare Piaţa 2 Brazi

parcare zona BRDstatii-de-reincarcarcare-pentru-vehicule-electrice

În Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a aprobat proiectul de hotărâre privind aplicarea la Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect deseră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcarcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in şi acordul cu privire la contractarea finanţării a 4 staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in în municipiul Târgovişte

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google