Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Sală de sport cu 180 de locuri în satul Decindeni, comuna Dragomireşti

Autor:

Data: 8 octombrie 2016, 13:17

  •  
  •  
  •  

În comuna dâmboviţeană Dragomireşti, satul Decindeni, se realizează o sală de sport ultra modernă, la standarde europene.Sala are o capacitate de 180 de locuri şi la momentul acesta  este unica sală din mediul rural de la nivelul judeţului Dâmboviţa care are o asemenea capacitate. Investiţia se realizează cu finanţare prin CNI şi are o valoare de  50 de miliarde lei vechi. Edilul Dragoş Vlădulescu şi preşedintele CJ, Adrian Tuţuianu au făcut o vizită de lucru pe şantierul sălii de sport unde se lucrează intens. sala-de-sport-dragomirestiLucrările au început în luna martie a anului 2016 şi vor fi finalizate  undeva în luna februarie a anului 2017:

Ne aflăm în satul Decindeni, comuna Dragomireşti, în incinta unei săli de sport încă nefinalizată. Este vorba de o sală de sport cu 180 de locuri. Mă mândres cu aceast lucru pentru că la momentul de faţă este singura sală din mediul rural care se realizează la o capacitate de 180 de locuri.Am fost sprijinit de preşedintele CJ în obţinerea finanţării pentru acest obiectiv. Investiţia costă în jur de 50 de miliarde lei vechi, adică 1 milion de euro ”, a declarat primarul Dragoş Vlădulescu.

Primarul comunei Dragomireşti nu a omis să amintească de sprijinul primit din partea preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu în obţinerea finanţării pentru acest obiectiv.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.