Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgoviște, din nou, capitala off road-ului românesc!

Autor:

Data: 5 octombrie 2016, 20:50

  •  
  •  
  •  
  •  

În perioada 6 – 9 octombrie 2016, Club Off Road București (CORB44), în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște , Instituția Prefectului Dâmbovița și Consiliul Județean Dâmbovița, organizează cea de-a 6 a etapă a Campionatului Național de Off Road, denumită: CORB Adventure Days 2016.Vor fi3 zile de aventură pe frumoasele plaiuri dâmbovițene, pe trasee ce vor însuma aprox 600 km, împărțiți diferit pentru cele trei clase organizate conform Regulamentului Sportiv al Comisiei Naționale de Off Road, respectiv : Standard, Open si Extrem. O parte din taxa de înscriere, va fi donată Fundației Make a Wish.
La start, se vor alinia concurenți din toată țara. Andi Vișoiu, campionul național en titre, se va prezenta la start cu navigatorul surpriză al acestui sezon de campionat: fiul său în vârstă de 16 ani. Cei doi pot deveni campioni naționali la clasa regină (Clasa Extrem).
Pentru a dovedi că off road-ul nu este un sport dedicat exclusiv bărbaților, la startul competiției vor fi prezente un număr de 8 sportive. Magda Danciu este vice-campioană națională în 2015, la Clasa Standard și împreună cu navigatorul ei, Cornel Zamfirescu, va lua startul la Corb Adventure Days.

Pentru cei interesați să vadă mașinile participante, am organizat pe platforma din Piața Tricolorului, parcul tehnic.
Tot din Piața Tricolorului se va da startul oficial vineri, 7 octombrie, începând cu orele 9:45.
Până la întoarcerea mașinilor din concurs, pe platoul din Piața Tricolorului, partenerii noștri de la Freewheel vor organiza sâmbătă începand cu ora 10, o sesiune de prezentare și instruire cu Freewheel Monsters, cel mai simpatic vehicul electric cu două roți.
Duminică, 9 octombrie, începând cu orele 10:00, în zona situată între benzinăria Mol (de la ieșirea spre Pucioasa) și complexul Rezidențial Class Park (str. MihaiBravu nr.1, Târgoviște) , va avea loc ultima probă din cadrul concursului, Trialul urban, probă extrem de spectaculoasă și la îndemâna spectatorilor.corb
După încheierea probei de Trial și înainte de festivitatea de premiere, în aceași locație vom oferi gratuit celor prezenți un concert live al celor de la Bluemotors.
Pentru cauze nobile susținute de Fundația Make a Wish, vom organiza după proba de Trial, contra unor donații modice, plimbări pe traseul de Trial, pentru spectatorii dornici să ajute financiar.

Program

Vineri, 7 octombrie 2016 – ziua 1 concurs
09:45 – startul oficial (din Piața Tricolorului)
18:30 – finish ziua 1 de concurs (întoarcere în PiațaTricolorului)

Sâmbătă, 8 octombrie 2016 – ziua 2 concurs
09:45 pornire în coloană (din Piața Tricolorului)
18:30 finish ziua 2 de concurs
10:00 – 20:00 Test drive Freewheel Monsters (PiațaTricolorului)

Duminica, 9 octombrie 2016 – ziua 3 concurs (Trial)
09:45 – deplasare în coloană de la Hotel Valahia/PiațaTricolorului la Trial
10:30 – start Trial (terenul aflat între benzinăria Mol – ieșirea dinspre Pucioasa & complexul residențial Class Park)
13:30 – terminarea Trialului (estimare)
13:30 – 14:00 runda de participare (din postura de copilot) a spectatorilor, cu achitarea unei taxe. Sumele astfel strânse se vor vira către Fundația Make a Wish;
13.30 – 14.15 Concert Trupa Bluemotors
14.15 – Festivitatea de Premiere

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.