JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa îşi exprimă profundul regret la trecerea în nefiinţă a celui care a fost col.r. Cristea Petre

Autor:

Data: 4 octombrie 2016, 9:53

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa îşi exprimă profundul regret la trecerea în nefiinţă a celui care a fost col.r. Cristea Petre.cristea-1
Cel căruia i se fac astăzi toate obiceiurile creștinești s-a născut la data de 19.04.1957. Din anul 1992 a îmbrățișat meseria armelor, pe care a slujit-o cu devotament în Jandarmeria Dâmbovița.
A fost un profesionist desăvârșit, un militar responsabil, exigent și corect, principial, echilibrat și devotat instituției.
Întregul colectiv al inspectoratului transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate în această zi tristă, în care pierdem unul dintre cei mai buni camarazi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google