JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Modernizarea străzii Dinu Lipatti din municipiului Târgovişte, s-a finalizat

Autor:

Data: 27 septembrie 2016, 10:31

Lucrările de reabilitare şi modernizare pe strada Dinu Lipatti din microraionul IV al municipiului Târgovişte s-au finalizat.

Pe această stradă  s-a asfaltat, s-a reabilitat şi modernizat iluminatul public        şi s-au amenajat trotuarele. Sunt zeci de ani de când nu s-a mai intervenit în această zonă. Primarul Cristian Stan şi viceprimarul Cosmin Bozieru  au făcut o vizită în teren.cristian-stan

 Lucrările de reabilitare şi modernizare pe strada Dinu Lipatti au fost suportate din bugetul local. “Suntem în microraionul IV, unde primăria Târgovişte  a executat pe bugetul local, câteva lucrări de reabilitare şi modernizare  a infrastructurii. Este vorba despre străzi, trotuare, iluminat public, au fost marcate locurile de parcare şi cred că sunt undeva la 90 de locuri de parcare. S-au asfaltat aproximativ 6000 mp  de străzi şi trotuare, urmând  ca lucrările să continue în microraionul IV. Astăzi, se lucrează  la asfaltarea parcării de pe strada Udriste Nasturel. După finaliarea lucrărilor de aici vom merge în parcarea de pe strada Ion Ghica, microraionul nr. V unde deja au fost demolate garajele. La ultima şedinţă a CLM Târgovişte a fost suplimentat bugetul pentru reparaţii străzi cu suma de încă 1 milion de lei  ”, a declarat primarul Cristian Stan.

 În aceste zile se efectuează lucrări de asfaltare  şi în parcarea  de pe strada Udriste Nasturel,din microraionul IV. Au început lucrările de reabilitare şi modernizare şi la parcarea de pe strada Ion Ghica, microraionul nr. V.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google