Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. REŢEAUA DE APĂ ŞI CANALIZARE, PRIORITATE PENTRU PRIMARUL COMUNEI BĂLENI !

Autor:

Data: 22 septembrie 2016, 20:30

  •  
  •  
  •  
  •  

Primarul comunei Băleni, Florea Muşat şi Consiliul Local Băleni fac politica cetăţeanului. La doar câteva luni de la preluarea mandatului, edilul Florea Muşat ne-a spus că are o prioritate zero pe agenda de lucru şi anume , investiţiile pe apă şi canal. Autorităţile din Băleni pregătesc documentaţia pentru un proiect cu finanţare pe AFIR, ce va fi depus cel târziu până la finele lunii octombrie. Valoarea acestui proiect este 2,5 milioane de euro şi viziează reţea de apă şi canalizare în satele Băleni-Români şi Băleni-Sârbi, pe o distanţă de 10 km. Primăria Băleni şi Consiliul Local Băleni se declară un partener loial şi pentru a putea accesa fonduri europene pe Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), pentru extinderea investiţiilor pe apă şi canal, face parte din Asociaţia de Dezvoltare Intracomunitară (ADI) Apă şi totodată au aprobat hotărârea prin care contribuie şi la majorarea capitalului social al societăţii care administrează serviciile de apă şi canal, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa.florea-musat
Edilul Florea Muşat ne-a mai mărturist că la capitolul educaţie, în localitatea băleni, unităţile şcolare au beneficiat în mare parte de investiţii însă mai sunt unele lucruri de pus la punct. De exemplu, edilul are în vedere demararea unui proiect ce vizează reparaţii capital la acoperişul Liceului Tehnologic Udrea Băleanu din Băleni. În acestă perioadă autorităţile din Băleni încearcă să intre în linie dreaptă cu investiţia pe OG 28 de la Liceul Tehnologic Udrea Băleanu privind realizarea unor ateliere mecanice .

La capitolul infrastructură rutieră, primarul Florea Muşat ne-a spus că mai sunt doar câteva străduţe de asfaltat în comună. În comuna băleni există şi o asociere între CJ Dâmboviţa şi CL Băleni privind modernizarea unor drumuri comunale pe o lungime de 2 km, investiţie la momentul de faţă realizată în procent de 50%.
Edilul Florea Muşat spune că este un primar în slujba cetăţenilor iar în Consiliul Local Băleni se face politica cetăţeanului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.