Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În CLM Târgovişte au fost aprobate proiecte importante cu votul celor 11 consilieri ai PSD şi votul consilierului ALDE, Dumitru Barbu

Autor:

Data: 21 septembrie 2016, 20:10

  •  
  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă extraordinară. Au fost prezenţi cei 11 consilieri ai PSD şi consilierul ALDE, Dumitru Barbu. Au absentat cei opt consilieri ai PNL şi consilierul independent, Ana- Maria Nicolae.
Dat fiind faptul că în sală au fost prezenţi doar 12 consilieri municipali din cei 21, punctul nouă de pe ordinea de zi, Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului Târgovişte, viza o chestiune de patrimoniu şi a fost amânat din capul locului . Este vorba despre proiectul european pentru reabilitarea şi modernizarea Şcolii nr.10 din Târgovişte.
În unanimitate ordinea de zi a fost aprobată. Primele trei puncte de ordinea de zi au vizat finanţările nerambursabile de la bugetul local al municipiului Târgovişte, pentru activităţile nonprofit de interes local, sesiunea a II-a, august 2016.
Consilierii municipali prin vot secret au desemnat şi reprezentanţii autorităţii locale în comisiile de concurs pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de pe raza municipiului Târgovişte.
S-a aprobat şi participarea municipiului Târgovişte la Târgul de Turism al României 2016, ediţia de toamnă, ce se va desfăşura la Romexpo, în perioada 17-20 noiembrie 2016. După o prezentare destul de lămuritoare, consilierii au aprobat şi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Târgovişte pe anul 2016.
Nu în ultimul rând s-a votat şi modificarea H.C.L. nr. 250/22.09.2015 referitoare la aprobarea reactualizării documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DAL1) şi a indicatorilor tehnico-economici, la obiectivul: „EXTINDERE P+l GRĂDINIŢA NR. 9 Târgovişte” (rest de executat).
Ultimul punct de pe o ordinea de zi a vizat modificarea HCL 359/2007 referitoare la aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul „Modernizarea şi reabilitarea drumului de centură al municipiului Târgovişte”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.