Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deschiderea anului şcolar 2016-2017, la Şcoala Coresi

Autor:

Data: 12 septembrie 2016, 21:03

  •  
  •  
  •  
  •  

Este luna septembrie, a fost mare sărbătoare în toate unităţile şcolare din ţară dar şi din judeţul Dâmboviţa, sărbătoarea începutului de an şcolar, chiar dacă toamna lasă loc încă zilelor de vară, poate pentru a da mai multă strălucire şi emoţie momentului. Cu emoţii mari şi mici, pe alei acoperite de melancolia începutului de toamnă, bobocii, elevii, cadrele didactice şi nu în ultimul rând părinţii s-au îndreptat către un alt început… cu gând de mai bine, s-au deschis şi porţile Şcolii cu clasele I-VIII “CORESI” Târgovişte, a doua familie a cadrelor didactice şi a elevilor.
“Povestea începe aici!”Acesta a fost motto-ul primei zile de şcoală pentru profesorii, părinţii, copii deopotrivă, de la Şcoala cu clasele I-VIII “CORESI” Târgovişte, o zi încărcată cu multă emoţie, un prilej de reîntâlnire cu bucurie şi speranţă. Oficiile de gazdă au fost făcute de directorul Georgeta Gogeanu . De la eveniment nu au lipsit nici ivitaţii: preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, prorectorul UVT, conf. univ. dr. Claudia Gilia, primarul Târgoviştei, Cristian Stan, senatorul Leonardo Badea, cms.şef Danil Zepişi, inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa, reprezentanţii Arhiepiscopiei Târgovişte, inspectorii şcolari generali Ion Sorin şi Gabriela Istrate precum şi o serie de consilieri municipali. scoala-coresiPentru unii dintre oficiali, momentul a fost cu atât mai emoţionat pentru că au venit cu boboceii la şcoală şi aici amintim pe prorectorul UVT, conf. univ. dr. Claudia Gilia, primarul Târgoviştei, Cristian Stan, senatorul Leonardo Badea iar alţii au retrăit emoţia de părinte care a venit pentru prima dată cu copii la şcoală şi este vorba de preşedintele Cj, Adrian Ţuţuianu.
Senatorul Leonardo Badea a ţinut să puncteze motto- ul Şcolii cu clasele I-VIII “CORESI”: “ Şcoala face omul om! ”.georgeta-gogeanu-coresi
Cms.şef Danil Zepişi, inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa a oferit câteva diploma de excelenţă cadrelor didactice şi elevilor de la Şcoala cu clasele I-VIII “CORESI” Târgovişte care au câştigat Concursul naţional de educaţie rutieră.

Nu au lipsit nici momentele artistice oferite de elevii Şcolii cu clasele I-VIII “CORESI” Târgovişte.
A fost ziua de debut a unui nou an şcolar pe care şi-l doresc cu toţii plin de realizări, un an şcolar care începe într-un spaţiu prietenos, atractiv, adecvat nevoilor de dezvoltare permanentă a personalităţii copiilor valorificat la maxim prin munca şi efortul susţinut al întregului personal al şcolii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.