Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgul Meşterilor Populari  la cea de-a XIV-a ediție în cadrul Zilelor Cetăţii Târgovişte

Autor:

Data: 8 septembrie 2016, 20:45

  •  
  •  
  •  
  •  

Târgul Meşterilor Populari  ajuns anul acesta la cea de-a XlV-a ediție  este deschis vizitatorilor în perioada 8-11 septembrie 2016, cu ocazia Zilelor Cetăţii Târgovişte. Evenimentul are loc în Parcului Mitropoliei din Târgovişte şi sunt prezenţi peste 48 de meşteri populari din întreaga ţară. Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, city managerul Liviu Stoica,managerul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, Ionuţ Lăscaie şi directorul adjunct al Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, Monica Ilie au făcut un tur al târgului. Primarul Cristian Stan a stat de vorbă cu meşterii populari: „ Un nou târg în cadrul Zilelor Cetăţii  Târgovişte. Lucruri interesante  şi îi invit pe toţi târgoviştenii să viziteze Târgul Meşterilor Populari  din Parcul Mitropoliei.  ”, a afirmat primarul Cristian Stan.cristian-stan

Cele patru zile ale evenimentului vor cuprinde o serie de activități: târgul propriu-zis, în care vor fi prezenți meșteri populari din diferite zone etnografice ale țării; spectacolul folcloric la care vor participa formații și interpreți din județul Dâmbovița, dar și invitați de seamă ai folclorului național și un moment festiv, în care să fie decernate diplome și distincții.

Vor fi recompensați cu diplome toți meșterii prezenți la această ediție a Târgului Meșterilor Populari, unii dintre ei participând chiar de la prima ediție.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.