JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Au ajuns cu maşina într-o râpă dar au fost salvaţi de jandarmii montani

Autor:

Data: 5 septembrie 2016, 10:58

Clipe de groază pentru patru turişti din Prahova care au văzut moartea cu ochii. În urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga, au intervenit pe DJ 713A din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor turişti care se aflau în dificultate.
Cele patru persoane, trei adulți și un copil minor, din judeţul Prahova intenționau să ajungă în zona Padina.masina cazuta in rapa La un moment dat, într-o curbă de pe DJ 713A Dichiu – Zănoaga, la aproximativ 1 km de intersecția cu DJ 714 Peștera – Moroeni, conducătorul auto a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum şi s-a răsturnat cu autovehiculul într-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri. Ajunşi în zona indicată jandarmii montani i-au găsit pe cei patru turişti într-o stare fizică bună, după ce au reuşit să iasă singuri din autovehiculul răsturnat, fiind nevoie de acordarea măsurilor de prim-ajutor copilului minor care era speriat și prezenta o escoriație în zona gurii. Autovehiculul avariat a fost scos din râpă cu ajutorul unui buldoexcavator, turiştii aflându-se în prezent în afara oricărui pericol. La faţa locului a fost prezentă şi Poliţia pentru Platoul Montan Bucegi.
Acţiunea s-a încheiat cu succes după 2 ore.
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google