JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Expresii jignitoare într-un comunicat de presă al PNL Dâmboviţa

Autor:

Data: 5 septembrie 2016, 22:26

De la o zi la alta, constatăm cu mâhnire că în judeţul Dâmboviţa nu mai avem o clasă politică bine structurată, oameni cu substanţă  care să aibă cei şapte ani de acasă.

PNL DAMBOVITA DAVIDESCU

Nu putem să mai vorbim  de oameni politici precum Brătienii, oameni de cultură şi cu talent politic, care aveau ceva de spus  şi o spuneam  elegant şi cu respect faţă de semenii lor.

Acum  trăim într-o societate în care unii politicieni aleg să-şi trateze adversarul politic printr-un  vocabular demn de invidiat de şmecherii de cartier.

Exemplul cel mai clar este limbajul folost într-un  un comunicat de presă remis luni după-amiază,  de către PNL Dâmboviţa şi pe adresa redacţiei noastre.

În respectivul comunicat al PNL Dâmboviţa  se folosec expresii jignitoare la adresa unei doamne social-democrate,  o doamnă pentru care trebuie să avem tot respectul și prețuirea  şi asta pentru  că  a contribuit  la promovarea valorilor în judeţul nostru prin activitatea pe care o desfăşoară în învăţământul universitar din   Târgovişte dar şi  peste hotare.

Se pare că în respectivul comunicat de presă, preşedintele interimaral al  PNL Dâmboviţa, deputatul Cezar Preda  s-a abătut de la subiectul principal  – demiterea  prefectului, ajungând la expresii jignitoare la adresa doamnei conf. univ. dr. Claudia Gilia, Prorector Dezvoltare Instituţională şi Relaţii Internaţionale la Universitatea Valahia din Targoviste, preşedinte OFSD Dâmboviţa  şi consilier judeţean din partea PSD.

„ … Folosirea lipsită de eleganță a cuvântului “parașutat” de catre aparatorul din oficiu PSD denotă simpatia nedisimulată a persoanei față de întreaga familie a cuvântului “parașută”. În privința meritelor profesionale, în sensul strict al cuvântului, PNL Dâmbovița așteaptă să le prezinte pe ale dumneaei!

Domnul deputat Cezar Preda a fost solicitat de către membrii PNL Dâmbovița să preia conducerea filialei, a format o echipă foarte unită și puternică a PNL Dâmbovița, echipă care o anunță pe doamna pricepută că nici nu va pleca! Domnul Cezar Preda va rămâne la conducerea PNL Dămbovița mai mult timp decât multi de la conducerea PSD Dâmbovița!

În final, PNL Dămbovița le solicită celor doi vicepreședinți ai CJD si domnului Țuțuianu să răspundă singuri dacă doresc, nu să folosească trompete fără muștiuc!

Odată cu demersul inițiat către premierul Cioloș în privinta demiterii prefectului, PNL Dâmbovița avertizează că PSD nu mai e singur pe tarla! PNL va sancționa toate derapajele PSD si va amenda public comportamentul abuziv al membrilor PSD, asumați sau ascunși după fuste. ”, se scrie în comunicatul PNL Dâmboviţa

Doamna conf. univ. dr. Claudia Gilia, Prorector Dezvoltare Instituţională şi Relaţii Internaţionale la Universitatea Valahia din Targoviste, preşedinte OFSD Dâmboviţa  şi consilier judeţean din partea PSD,  mai este şi :

• Membru în Consiliu Științific-Comisia Comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituție
  • Membru al Institutului de Ştiinţe Administrative „Paul Negulescu” Sibiu (2007-prezent);
  • Membru al Uniunii Juriştilor din România (2008-prezent);
  • Membru al Centrului de Excelenţă Academică, Bucureşti (2010-prezent);
  • Membru al Societăţii Române de Drept European (2010-prezent);
  • Membru al Asociaţiei pentru Studii Baltice şi Nordice din România;
  • Membru al Societății de Științe Juridice și Administrative (2013-prezent)
  • Membru al Institutului « Centre d’Etudes du Developoement International et des Mouvements Economiques et Sociaux – CEDIMES » (2007-prezent);

Concluzia lăsată  de conţinutul comunicatului de presă  al PNL Dâmboviţa: stilul şi vorba nu se învaţă de azi pe mâine

Jean-Jacques Rousseau în romanul Émile sau despre educaţie :

„ Conştiinţă! Conştiinţă! instinct divin, nemuritor şi voce cerească; călăuză sigură a unei fiinţe ignorante şi mărginite, dar inteligentă şi liberă; judecător infailibil al binelui şi răului, care îl faci pe om asemenea lui Dumnezeu, tu reprezinţi excelenţa naturii sale şi moralitatea acţiunilor sale; fără tine nu simt nimic din ceea ce m-ar putea ridica deasupra animalelor, decât tristul privilegiu de a rătăci din eroare în eroare, cu ajutorul unui intelect lipsit de norme şi al unei raţiuni lipsite de principii. ”

Caută în Arhivă

Selectați o dată