Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Serbările  Băilor Pucioasa au început. Promenada umbrelelor, copacul solar şi ateliere pentru copii

Autor:

Data: 2 septembrie 2016, 23:03

  •  
  •  
  •  
  •  

Timp de trei zile, oraşul Pucioasa  îmbracă straie de sărbătoare, în cadrul celei  de-a XVII-a  ediţie a Serbărilor Băilor Pucioasa, 2-4 septembrie 2016. Programul pregătit de autorităţi,  este unul plin  de activităţi cultural –  educative dar şi de spectacole muzicale pentru toate genurile.Deschiderea oficială a manifestărilor  a avut loc  vineri, 2 septembrie. Un sobor de preoţi a oficiat o slujbă religioasă după care edilul  Constantin Ana a preluat oficiile de gazdă dar nu înainte de a se ţine un moment de reculegere  în memoria românilor morţi  în Italia. Edilul Constantin Ana  a avut un mesaj de bun venit atât pentru oaspeţii de peste hotare cât şi pentru oficialii de la judeţ, parlamentari şi nu în ultimul rând pentru toţi locuitorii Oraşului Pucioasa: ”Zi de zi facem  eforturi să nu vă dezamăgim, să fim aşa cum am promis, oneşti, transparenţi, echilibraţi, să aducem culoare oraşului Pucioasa şi mai presus de toate speranţă oraşului Pucioasa…Cred că dacă ne vom uni şi vom lăsa interesele mărunte pe planul secund, dacă vom fi mai coreţi, ne vom respecta , eu cred că viitorul oraşului pucioasa va fi altul, eu cred că vom depăşi statutul de oraş prăfuit şi cred că a fi locuitor al oraşului Pucioasa va fi o mândrie. Eu cred că anul acesta  este pentru prima data când Serbările Băilor Pucioasa înseamnă mai mult decât o manifestare în parc. La acest moment se desfăţoară activităţi  în patru locaţii… ”, a declarat primarul Constantin Ana.pucioasa

La eveniment au mai fost prezenţi: preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinţii Corneliu Ştefan şi Alexandru Oprea, senatorul Leonardo Badea Alin Manole, preşedinta OFSD , Claudia Gilia,Carmen Holban, Oana Vlăducă, Liviu Stoica şi alţi invitaţi:

Particip cu mare bucurie la acest  ev eniment care de la distanţă  că este foarte bine organizat. O paletă largă de manifestări care să vină în întâmpinare dorinţelor tuturor locuitorilor oraşului Pucioasa. .. Îi îndemn pe cei din CL Pucioasa dar şi primarul Constantin Ana să facă în următorii ani, eforturi  deosebite pentru ca Pucioasa  să devină un etalon  al turismului balneo din România”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Suntem în faţa unui moment istoric la Pucioasa.Suntem alături de primarul Costin Ana, suntem convinşi că vom veni de fiecare dată  cu plăcere la Pucioasa. Astăzi, s-a vorbit despre Promenda umbrelelor de la Pucioasa , mâine se vorbeşte despre ce s-a întâmplat astăzi iar de luni se va vorbi despre proiectele pe care împreună le vom implementa la Pucioasa ”, a declarat senatorul Leonardo Badea.

 Primarul Constantin Ana şi preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  au făcut o vizită printre comercianţii , meşterii şi artiştii plastici din Parcul Central după care au mers  să vadă Promenada umbrelelor  şi o expoziţie de pictură la primăria Pucioasa.Tinerii din Pucioasa se pot bucura zilele acestea şi de Copacul solar VTREE este o instalație urbană de socializare care îşi propune să vină în întâmpinarea nevoilor societății de azi. Este încărcător de gadgeturi și mașini electrice, furnizează energie rețelei energetice a orașului, integrează un Wi-Fi cloud gratuit, iluminează noaptea și funcționează ca loc de întâlnire pentru comunități.

Sâmbătă , în cadrul Serbărilor Băilor Pucioasa  va susţine un concert de excepţie Trupa Iris-solist Cristi Minculescu. Duminică, pe scenă  vor urca renumiţi interpreţi de muzică populară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.