JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Investiţii la standarde europene în comuna Voineşti  

Autor:

Data: 1 septembrie 2016, 17:25

Admnistraţia locală a comunei Voineşti este permanent preocupată  de proiecte ce au un impact important asupra comunităţii. La Voineşti există o bibliotecă ultramodernă, un Biblionet şi un department care găzduieşte serviciile sociale din cadrul primăriei , asigurând condiţii optime  de lucru pentru angajaţii primăriei. Toate aceste investiţii sunt în fost sediu al  grădiniţei din Voineşti.sandu gabriel
Spaţiul a complet reabilitat şi dotat conform cerinţelor europene:  “Aş putea spune că în anul  2016, avem o serie de proiecte  finalizate şi  unele proiecte  de finalizare, altele  cu contract de finanţare   semnat şi altele urmând să emitem ordinul de începere a lucrărilor. Aş începe cu sediul fostei  grădiniţe, aflat la parterul Blocului nr.2 din comuna Voineşti. Datorită faptului că prin Ministerul  eDucaţiei am construit o nouă grădiniţă iar spaţiul unde a funcţionat înainte grădiniţa este proprietatea Consiliului Local Voineşti . În acest spaţiu pe care l-am recompartimentat  şi am dorit să descongestionez  serviciile din spaţiile existente  în cadrul primăriei Voineşti. Astfel am realizat o bibliotecă ulramodernă  cu sală de lectură , bibliotecă în care se găsesc  9800 de volume …  Tot aici funcţionează şi un Biblionet cu 10 calculatoare. În aceiaşi clădire, am  realizat  şi un compartiment de asistenţă socială , cu o sală impunătoare. Proiectul a fost realizat din bugetul local şi a costat 120.000 de lei. ”, a declarat primarul Gabriel Dănuţ Sandu. Investiţa s-a realizat din bugetul local al comunei şi se ridică la valoarea de 120.000 de lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google