Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Autorităţile faţă în faţă cu cetăţenii şi problemele oraşului Fieni

Autor:

Data: 31 august 2016, 22:56

  •  
  •  
  •  

Casa de Cultură a oraşului Fieni a fost gazda unei întâlniri  între primarul oraşului Fieni, Iulian Tătulescu, viceprimarul Romică Secăreanu  şi  locuitorii oraşului. În prima parte a întâlnirii edilii au făcut un prim bilanţ după două luni de la  preluarea mandatului, dar totodată  autorităţile şi cetăţenii au discutat despre problemele stringente ale oraşului  şi împreună  au  identificat în linii mari soluţii  pentru gestionarea situaţiilor prezentate.  O problemă stringentă a oraşului, semnalată atât de edili dar şi de cetăţeni, este   problema câinilor fără stăpân.

 Primarul Iulian Tătulescu a subliniat că singura soluţie pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân o reprezintă construcţia  unui adăpost  la fosta staţie de epurare a oraşului.iulian tatulescu

 „Am avut întâlnire cu un proiectant pentru a realiza un adăpost pentru câini. Împreună trebuie să ne consultăm pentru că investiţia nu este mică , se ridică undeva la 70.000-80.000 de euro. Legea ne impune  acest adăpost şi vă spun  că odată şi odată tot trebuie să-l facem . Am zis să mai aştept o săptămână, două  pentru că cei de la ADI Salubritate vor să facă un proiect comun . Sincer şi eu m-am gândit să facem un proiect comun pe zona de nord şi vă spun şi de ce. Dacă eu înfiinţez acest adăpost pentru câini  şi nu sunt implicate şi celelalte U.A.T.-uri  din jur, o să ajungem să ne aducă toţi câinii în Fieni … Sper ca la fosta staţie de epurare să realizăm  un adăpost şi împreună cu oamenii care iubesc animalele  să facem ceva frumos. Eu mi-aş dori ca împreună să ne unim şi să le ducem hrană la adăpost, nu-mi doresc să-i omorâm ”, a afirmat Iulian Tătulescu.

După două ore  de discuţii cu cetăţenii, concluziile sunt clare. Cele mai stringente probleme ale oraşului Fieni sunt: infrastructura rutieră, lipsa locurilor de muncă  şi nu în ultimul rând câinii comunitari. Edilul Iulian Tătulescu ne-a spus că este decis să facă sacrificii financiare şi să rezolve problema câinilor fără stăpân într-o perioadă cât mai scurtă, dat fiind faptul că deja a primit şi înştiinţări de la DSVSA Dâmboviţa.

 Primarul Iulian Tătulescu nu dă înapoi şi spune că va rezolva  problema câinilor fără stăpân. În cadrul întâlnirii cu cetăţenii  s-au dezbătut probleme legate de restantierii la plata taxelor şi impozitelor, scoli, situatia politistilor locali, a companiei de apa, s-a vorbit despre proiectele  în curs de execuţie, cele de viitor, relaţia cu companiile locale şi mediul de afaceri, dar şi despre situaţia sportului din Fieni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.