Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa este în plin proces de realizare

Autor:

Data: 30 august 2016, 20:26

  •  
  •  
  •  

Se lucrează la Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa. Obiectivul de investiţie este amplasat pe o suprafaţă  de teren la fosta Unitate Militară de la Gara Târgovişte . Investiţia cu tot cu clădire şi dotările necesare se ridică la 3.600.000  de lei  şi este realizată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  a făcut o vizită de lucru la Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa:

Lucrarea pe care o vizităm  reprezintă Centrul pentru coordonarea serviciilor de intervenţii , un Centru ISU pe care CJ s-a obligat să-l facă  atunci când s-a tranferat în proprietatea judeţului , suprafaţa de 26 de hectare de teren  care aparţineau Ministerului de Interne prin hotărâre de Guvern. O a doua obligaţie este de a da 10 locuinţe  pentru angajatii MInisterului de Interne,Politie şi jandarmi, câte cinci fiecare. La acest Centru ISU am avut două etape de lucrări. Etapa I care este finalizată cu mici excepţii  şi are o valoare de 1.500.000 de lei şi etapa II care are o valoare de 2.100.000 de lei şi urmează. Pe etapa I, constructorul a fost Iulcover iar pe etapa II, constructor este Paulus şi termenul de execuţie este de 4 luni. Problemele pe care le avem sunt legate de proprietatea terenului şi de realizarea  unor lucrări care sunt absolut necesare pentru  funcţionarea normal a Centrului. Mâine am să  merg la secretarul de stat, Raed Arafat  să-l rog să se implice în rezolvarea problemei  pe 200 de mp de teren, aflaţi în dispută între inspectoratul de Jandarmi şi CJ, dispută înseamnă că nu avem acte pe ei , pentru că Inspectoratul de Jandarmi este de accord să facem această translatare dând la schimb în altă parte.  ”, a declarat Adrian Ţuţuianu.adrian tutuianu

Fosta Unitate Militară de la Gara Târgovişte se întinde pe o suprafaţă de 26 de hectare. Activele acesteia au fost cedate, în 2010, prin Hotărâre de Guvern, Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În raportul anexat hotărârii se arată că Ministerul Afacerilor Interne a impus Consiliului Judeţean să asigure şi să amenajeze  acest Centru Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa precum şi  asigurarea a 10 locuinţe pentru angajaţii MAI.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.