Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Se lucrează intens la podul de peste râul Ialomiţa, pe DJ 712 Brăneşti-Pucioasa

Autor:

Data: 25 august 2016, 9:33

  •  
  •  
  •  

În plin proces de execuţie se află ample lucrări şi la podul peste râul Ialomiţa pe DJ 712 Brăneşti-Pucioasa. La acest obiectiv se realizează două tipuri de lucrări. În primul rând se execută lucrări de punere în siguranţă a podului- lucrări de consolidare realizate cu finanţare de la CJ Dâmboviţa.Podul a fost afectat de coborârea nivelului apei râului Ialomiţa.pod peste ialomita branesti
Se fac lucrări şi de apărare mal drept. Tot la acest obiectivse realizează lucrări şi de către Apele Române , lucrări la pragul de fund: „Aici sunt două categorii de lucrări. O lucrare care este a CJ Dâmboviţa, de punere în siguranţă a podului şi o lucrare a Apelor Române, contractată cu Dimar . Lucrarea CJ, de punere în siguranţă, ne costă aproximativ 500.000 de lei şi este prima etapă, vom continua anul viitor cu alte lucrări iar lucrarea Apelor Române, costă undeva la 1.000.000 de lei. Ele vor fi finalizate anul acesta. ”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa.
Lucrările de punere în siguranţă a podului sunt realizate de CJ Dâmboviţa dar în acelaşi timp şi Apele Române au în derulare o amplă lucrare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.