JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 20 de organizaţii locale ale PSD Dâmboviţa vor avea conducere nouă

Autor:

Data: 25 august 2016, 13:17

În ultimele săptămâni, liderii PSD Dâmboviţa dar posibilii candidaţi la alegerile parlamentare din toamnă au început deplasările în teritoriu unde se întâlnesc cu activul de bază al partidului. De pe ordinea de zi a întâlnirilor nu lipsesc nici analizele legate de rezultatul obţinut de fiecare localitate în parte la alegerile locale.

Chiar preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a spus că deja există o listă cu 20 de localităţi care au avut rezultate foarte slabe în iunie  şi vor fi reorganizate dar totodată se va stabili şi o nouă conducere pentru fiecare localitate în parte dintre cele 20:  „La momentul acesta suntem pe teren, am avut aproape 20 de întâlniri cu activul de bază al partidului din localităţi în cadrul cărora am avut o ordine de zi destul de amplă: analiza alegerilor locale, măsuri organizatorice ce constau în refacerea structurilor organizatorice, în special în localităţile unde am înregistrat un eşec  la alegerile locale, un raport al primarului cu privire la activitatea admnistrativă şi perspectivele pentru următorii patru ani de zile, o informare făcută de mine în calitate de preşedinte CJ, o informare privind candidaţii  pentru alegerile parlamentare şi măsuri de pregătire a campaniei electorale. Ne-am propus ca până pe data de 25 septembrie să parcurgem întreg judeţul, practic să ne întâlnim cu cele 89 de organizaţii  iar pe o listă scurtă sunt 20 de organizaţii locale care nu au performat la alegerile din luna iunie  şi unde o să luăm măsuri de regorganizare, inclusiv schimbarea conducerii în perioada următoare”, a afirmat Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa.  psd dambovitaPreşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a spus că  pentru alegerile din toamnă toate organizaţiile vor fi mobilizate şi pregătite să fie pe baricade până la numărarea ultimului vot de la alegerile parlamentare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google