Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Lucrări întârziate din cauza constructorului la Căminul Cultural Pietroşiţa

Autor:

Data: 24 august 2016, 13:30

  •  
  •  
  •  
  •  

Comuna Pietroşiţa  se numără printre localităţile dâmboviţene   care au investiţii importante cu finanţare prin CNI şi prin OG 28. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu şi primarul  comunei Pietroşiţa, Ion Dicu au făcut o vizită de lucru pe şantierele celor două obiective.Prima oprire a fost la şantierul ce vizează reabilitarea şi modernizarea căminului cultural, investiţie cu finanţare prin CNI, în valoare de 7,6 miliarde lei vechi. Lucrările au început încă din toamna anului trecut şi ar fi trebuit să se finalizeze în luna iunie a acestui an, însă constructorul a bătut pasul pe loc şi la acest moment stadiul lucrărilor  este de 60 %.CAMIN CULTURAL PIETROSITA Autorităţile locale şi cele judeţene şi-au dat tot interesul şi au reuşit să prelungească termenul de finalizare, undeva în luna noiembrie a acestui an:

”  Trebuia terminat pe data de 10.06.2016 dar firma  care aparţine domnului Horga, nu lucrează. Ieri am fost la CNI şi am avut o discuţie cu doamna director despre câteva obiective din judeţ care nu merg bine şi mă refer aici la Căminul  din Pietroşiţa , Bezdead şi Comişani. Pe această cale le-am solicitat să intervină pentru că sunt contractanţi “, a declarat  preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu.CAMIN CULTURAL PIETROSITA 1

Ne aflăm la obiectivul privind reabilitarea Căminului Cultural Pietroşiţa, obiectiv cu finanţare prin CNI. După şapte ani s-a reuşit şi finanţarea acestui obiectiv şi pe această cale îi mulţumesc domnului preşedinte CJ, Adrian ţuţuianu. Lucrările sunt în întârziere dar  sperăm ca până pe data de 20 noiembrie să se finalizeze această lucrare deosebit de importantă pentru comuna noastră, fiind singurul cămin cultural”, a spus primarul Ion Dicu.

 

Primăria Pietroşiţa în plin proces de reabilitare, modernizare, extindere şi dotare

Şi primăria Pietroşita, monumet istoric, categoria B, se află în plin proces de modernizare. Investiţia se realizează cu bani pe OG 28. Lucrările au început acum două luni şi sunt realizate în procent de 20%. PRIMARIA PIETROSITAEdilul este încrezător că undeva în luna decembrie, angajaţii primăriei vor putea lucra în noua clădire. Valoarea acestei investiţii este de 106 miliarde lei vechi:” Legat de obiectivul privind reabilitarea primăriei  care este monument istoric, finanţarea este asigurată prin OG 28, lucrările au început de două luni de zile şi sperăm  ca în luna decembrie să ne mutăm în locaţia nouă. ”, a mai spus primarul comunei Pietroşiţa. Realizarea investiţiilor prin OG 28 şi prin CNI, sunt o prioritate pe agenda de lucru a preşedintelui CJ.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.