Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu  a făcut o vizită de lucru pe „Drumul Dacilor”-DJ 713-DJ 714. Inaugurarea ar putea avea loc pe 26 septembriede Ziua Internaţională a Turismului

Autor:

Data: 23 august 2016, 20:04

  •  
  •  
  •  
  •  

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu  a făcut o vizită de lucru în zona montana Dichiu-Piatra Arsă- Zănoaga-Peştera-Cheile Tătarului. Concret, şeful judeţul a mers să verifice la faţa locului investiţiile pe OG 28, ce se desfăşoară  pe DJ 713, DJ 714 şi  pe drumul de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga și, apoi, până la Salvamont Dâmboviţa şi  în zona Cheile Tătarului unde şi acolo se lucrează. La faţa locului au fost şi constructorii, cărora Adrian Ţuţuianu le-a transmis foarte clar, că obiectivul principal este ca judeţul Dâmboviţa să  finalizeze cât mai repede  aceste investiţii din zona montană,  vitale pentru dezvoltarea zonei de nord a județului dar şi să absoarbă toţi banii alocaţi pe OG 28, cel mai târziu până la finele lunii septembrie. Constructorii l-au asigurat pe Adrian Ţuţuianu că vor termina lucrările în termen şi vor lua toţi banii alocaţi prin OG 28: „Noi am stabilit cu o lună în urmă  că vom termina drumul din munte în luna septembrie  iar pe 26 septembrie , Ziua Internaţională a Turismului  aş vrea să inaugurez acest drum . În mod excepţional am acceptat eu ca cel târziu să facem inaugurarea la data de 15 octombrie.  Este atât interesul meu ca judeţ să termin acest drum dar totodată şi al dumneavoastră să terminaţi o lucrare.  ”, a afirmat Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ.

Eu vă promit că vom luaţi toţi banii  pe care-i aveţi alocaţi. ” a afirmat un constructor.

Adrian Ţuţuianu  susţine cu tărie că aceste obiective trebuie finalizate în scurt timp. Cel mai probabil dacă firmele constructoare îşi fac treaba , pe 26 septembrie de Ziua Internaţională a Turismului acest investiţii vor fi inaugurate:

Am vrut să văd la faţa locului  stadiul lucrărilor pe DJ 713-DJ 714, pe cele trei sectoare care sunt în lucru  pentru că îmi menţţin obiectivul să termin lucrările aferente celor trei sectoare de drum  până la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie. Am ţinut să mă văd cu constructorii pentru că avem lucruri tehnice de  clarificat şi am vrut  să-i atenţionez personal cu privire la faptul că  banii pe OG 28 sunt limitaţi , că la nivel naţional s-a atrs cam 80% din fondurile pe OG 28  şi că cel mai probabil undeva la jumătatea  lunii octombrie nu vom mai avea de unde deconta lucrări şi atunci eu cred că este bine să ne facem lucrările, să depunem situaţiile de plată  şi să facem decontări în termenul cel mai scurt. La data aceasta avem încă 17 milioane de lei de decontat, 170 de miliarde lei vechi cu precizarea că o parte din ele sunt executate, s-au şi depus  câteva şi săptămâna trecută pentru decontare la CJ şi  i-am rugat să vină şi restul de acte pentru lucrările executate în ultimele două luni.  ”, a mai afirmat Adrian Ţuţuianu.dj 713 dichiu piatra arsa

 Preşedintele Adrian Ţuţuianu s-a găndit să-i dea şi o denumire acestui drum din munte, şi anume Drumul Dacilor .  În ultimii doi ani zona montană Padina-Peştera s-a bucurat de o serie de investiţii care de la o săptămână la alta atrag tot mai mulţi turişti şi aici putem aminti, Peştera Ialomiţei care a fost modernizată cu fonduri europene iar zeci de mii de turişti  au vizitat-o.  Alături de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a fost şi senatorul Valentin Calcan.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.