Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  spune că investiţiile pe OG 28/2013, bat pasul pe loc

Autor:

Data: 23 august 2016, 12:14

  •  
  •  
  •  
  •  

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu este nemulţumit de modul în care se lucrează la investiţiile  cu finanţare pe OG 28, de la nivelul judeţului Dâmboviţa. Şeful administraţiei spune că nu se lucrează la capacitatea  aşteptată chiar şi SC LDP nu-şi respectă ritmul de lucru. dj 713 vizita tutuianu2Şi la capitolul  privind atragerea banilor pe OG 28/2013, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu şi-a arătat nemulţumirea spunând că până la această dată  s-au atras 44.917.376 de lei faţă de anul trecut când în Dâmboviţa au ajuns 83.000.000 de lei pe OG 28/2013. Există şi localităţi dâmboviţene care au alocaţi bani pentru investiţii  pe OG 28, însă nu fac demersurile necesare pentru a demara sau finaliza lucrările : „OG 28/2013, ne preocupă atragerea cât mai multor fonduri .Constat din nou că din motive obiective sau subiective nu se lucrează la capacitate, când spun nu lucrează, nu lucrează nici societatea CJ, SC LDP, la nivelul la care eu le-am cerut, motiv pentru care mi-am început ziua-luni de dimineaţă, cu analiza activităţii de la SC LDP. Până astăzi, am atras 44.917.376 de lei, înseamnă puţin faţă de anul anterior când am atras 83.000.000 de lei.

Sunt în continuare lucrări care nu se execută sau unităţi administrativ teritoriale  pe care nu le înţeleg. De exemplu, Băleni are aprobată finanţarea pentru Liceul Tehnologic „Udrea Băleanu”  de 4 ani de zile şi nu se face nimic. Tărtăşeşti are aprobate lucrări la apă şi canal, au fost adjudecate, s-a reziliat contractul şi de doi ani aşteptăm să  refacă procedura de achiziţie publică . Dărmăneşti, poate asta ar trebui să-l preocupe pe domnul primar, are lucrările sistate pentru că au încălcat procedurile legale, de doi ani de zile şi le-am spus să facă expertiză şi să evalueze stadiul  lucrărilor şi să scoată din nou  la licitaţie publică dar nu a făcut lucrul acesta  de doi ani de zile. În aceiaşi situaţie se află Moţăieni, de trei ani de zile, are disponibile 3,5 milioane de lei  şi alţii cu lucrări mai mari sau mai mici.

Vom face în zilele următoare din nou o analiză  iar în nordul judeţului unde voi merge există grosul sumelor de decontat, pe DJ 713-DJ 714 şi drumul de legătură, sunt peste 10.000.000 de lei  pe care putem să le acoperim , executând lucrările în zona montană.  ”, a declarat  Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJD.

Grosul investiţiilor pe OG 28, se află în nordul judeţului  Dâmboviţa, investiţii precum DJ 713-DJ 714 şi drumul de legătură.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.