Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Biroul Permanent Județean al filialei PNL Dâmbovița a finalizat lista candidaților înscriși în cursa pentru alegerile parlamentare

Autor:

Data: 20 august 2016, 14:34

  •  
  •  
  •  

Biroul Permanent Județean al filialei PNL Dâmbovița a finalizat lista candidaților înscriși în cursa pentru alegerile parlamentare, listă care va fi prezentată conducerii centrale a Partidului Național Liberal pentru validare. Anunțul a fost făcut joi într-o conferință de presă organizată la sediul filialei PNL Târgoviște de către președintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda.

„Noi am aprobat în Biroul Permanent al PNL Dâmbovița lista celor înscriși. Vom completa dosarele cu CV-ul fiecăruia, cu activitatea politică a fiecăruia, urmând ca decizia finală să aparțină Biroului Permanent Național. Nu am făcut sesiuni de alegeri nominale cu coduri secrete pentru că ar fi însemnat să încălcăm decizia care statuează că BPN al PNL este ultimul for care se pronunță asupra respectării criteriilor de integritate, a valorii profesionale și a modului în care Partidul Național Liberal își gândește prezența în noul Parlament”, a declarat președintele PNL Dâmbovița referitor la procedura de desemnare a candidaților din partea filialei.

Totodată, deputatul PNL a arătat că se bazează pe o construcție puternică în filiala Dâmbovița, pe o echipă competentă ale cărei decizii trebuie să fie respectate de către toți membrii PNL din județ. “Deciziile Biroului Permanent Județean se subscriu unei devize triunghiulare care spune: echipă unitară, decizie unitară, vot unitar. Prin acest lucru vreau să vă spun că în PNL trebuie respectată fiecare decizie politică. Niciun consilier, de la orice nivel, nu poate vota altceva decât ce a stabilit împreună cu grupul PNL, ca decizie politică. Cine votează altfel, părăsește PNL”, a subliniat președintele filialei.

Mai jos, găsiți lista nominală, în ordine alfabetică, pentru alegerile parlamentare, aprobată de Biroul Permanent Județean al filialei PNL Dâmbovița:

Andrei Lucian Daniel
Anghelescu Teodora
Caracota Iancu
Caravețeanu Marius
Davidescu Sorin
Drugă Vlăduț
Grozavu Gabriel
Guran Virgil
Horga Vasile
Ion Sorin
Ionescu Lavinia
Manu Eugenia
Marcu Bogdan Corneliu
Mosor Elena
Niculae Traian
Nițoiu Ovidiu
Plăiașu Gabriel
Popa Aurelian
Popescu Jean
Preda Cezar
Stan Adrian
Vladu Iulian

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.