Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Municipiul Târgovişte va fi gazda şedinţei Asociaţiei Municipiilor din România, regiunea Sud-Muntenia  

Autor:

Data: 18 august 2016, 14:57

 

Municipiul Târgovişte va fi gazda şedinţei Asociaţiei Municipiilor din România, regiunea Sud-Muntenia, eveniment ce va avea luc la jumătatea lunii septembrie. Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a spus că pe ordinea de zi  a acestei şedinţe se vor găsi subiecte strict legate de problemele ce ţin de accesare de fonduri europene pe zona municipiiilor reşedinţă de judeţ.cristian stan Mai mult, va fi prezentată şi o rezoluţie  ce va fi înaintată Ministerului Dezvoltării Regionale prin care se va solicita unor prevederi din ghidurile  de finanţare, astfel încât administraţiile publice locale, în speţă municipiile reşedinţă de judeţ  să poată să acceseze fonduri europene cât mai efficient:

În a doua jumătate a lunii septembrie, la Târgovişte  va avea loc o şedinţă a Asociaţiei Muncipiilor din România în cadrul căreia vom ridica diferite probleme  care ţin de accesare de fonduri europene pe zona municipiiilor reşedinţă de judeţ. Este vorba despre ghidurile de finanţare, lipsa de predictibilitate şi vom da publicităţii şi o rezoluţie pe care o vom înainta  către Ministerul Dezvoltării, Agenţia de Dezvoltare Regională  pentru a solicita modificarea la concret a unor prevederi din ghidul de finanţare, astfel încât administraţiile publice locale, în speţă municipiile reşedinţă de judeţ  să poată să acceseze fonduri europene cât mai eficient iar ghidurile de finanţare să fie  adaptate situaţiei  concrete din teritoriu. Sunt probleme foarte multe. ”, a afirmat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

La începutul lunii august,  primarii de municipii din Regiunea Sud-Muntenia şi-au ales conducerea dar şi sediul regional, care va funcţiona la Giurgiu. Preşedintele AMR Sud- Muntenia a fost ales primarul de Giurgiu, Nicolae Barbu, care a preluat acest mandat pentru o perioadă de un an.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google