JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Claudia Gilia, vicepreşedinte al Comisiei Naționale de Etică, Integritate și Arbitraj a PSD  

Autor:

Data: 18 august 2016, 15:09

Preşedinta OFSD Dâmboviţa, conf. univ. dr. Claudia Gilia, prorector Dezvoltare Instituţională si Relaţii Internaţionale şi consilier judeţean al PSD,  a fost numită vicepreşedinte al Comisiei Naționale de Etică, Integritate și Arbitraj  a  PSD. claudia giliaComisia Naţională de Etică, Integritate şi Arbitraj a PSD  este condusă de deputatul PSD Florin Iordache, preşedintele Camerei Deputatilor.

Comisia Națională de Etică, Integritate și Arbitraj (CNEIA) este organul de jurisdicție internă, constituit la nivel național, cu activitate permanentă.

Comisia Națională de Etică, Integritateși Arbitraj (CNEIA) este aleasă de către Comitetul Executiv Național pentru un mandat de 4 ani.

Comisia Națională de Etică, Integritate și Arbitraj este alcătuită din 7 membri, aleși și revocați de către Comitetul Executiv Național, propuși de Biroul Permanent Național;

Comisia Națională de Etică, Integritate și Arbitraj (CNEIA) este compusă din președinte, vicepreședinte, secretar și 4 membri. Vicepreședintele și secretarul se aleg în prima ședință a Comisiei.

Comisia Națională de Etică, Integritate și Arbitraj (CNEIA) își desfășoară activitatea pe baza Regulamentului de organizare și funcționare elaborat de plenul Comisiei și aprobat de Comitetul Executiv Național al PSD, în termen de 3 luni de la intrarea în vigoare a prezentului Statut.

Comisia Națională de Etică, Integritate și Arbitraj (CNEIA) are următoarele atribuții:

(1) veghează la aplicarea prevederilor Statutului PSD și a Codului de Etică și Conduită al membrilor PSD și sesizează forurile și organele de conducere ale partidului cu privire la hotărârile nestatutare ale acestora;

(2) cercetează și constată, la sesizare sau din oficiu, existența conflictelor de interese și a incompatibilităților, precum și a cazurilor de încălcare a legilor, a Statutului PSD și a normelor Codului de Etică și Conduită, de către toți membrii PSD;

(3) cercetează conflictele intervenite între organele de conducere de la nivel teritorial, precum și conflictele dintre acestea și cele de la nivel național și face propuneri forului politic decident;

(4) analizează contestațiile împotriva hotărârilor pronunțate de Comisiile Județene de Etică, Integritate și Arbitraj sau de sector ale municipiului București și face propuneri Biroului Permanent Național;

(5) verifică aplicarea măsurilor sau sancțiunilor prevăzute de Statutul PSD și de Codul de Etică și Conduită;

(6) îndeplinește alte atribuții care reies din prezentul Statut, prevăzute în Codul de Etică și Conduită sau stabilite în sarcina sa de către Comitetul Executiv Național.

Hotărârile Comisiei Naționale de Etică, Integritate și Arbitraj pot fi contestate la Comitetul Executiv Național, în vederea analizării și soluționării cauzei.

Concluziile verificărilor efectuate de Comisie sunt prezentate spre analiză și soluționare Biroului Permanent Național.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google