Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Nicolae Ivăşchescu este noul preşedinte  interimar al PMP Dâmboviţa şi candidat pentru Camera Deputaţilor

Autor:

Data: 16 august 2016, 15:09

  •  
  •  
  •  

Nicolae Ivăşchescu, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale (chiar ministru interimar pentru o perioadă) este noul preşedinte interimar al PMP Dâmboviţa.  Noul lider, Nicolae Ivăşchescu este trimisul preşedintelui Traian Băsescu în judeţul Dâmboviţa pentru a întări Organizaţia PMP Dâmboviţa. Nicolae Ivăşchescu, preşedintele  interimar al PMP Dâmboviţa chiar de la prima întâlnire cu presa dâmboviţeană a ţinut să puncteze că pentru alegerile parlamentare  şi-a propus şi un obiectiv  pe care este foarte sigur că îl va realiza, şi anume  să obţină doi deputaţi şi un senator. Lista PMP Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare va fi deschisă chiar de Nicolae Ivăşchescu:

Vreau să vă spun că am preluat organizatia PMP Dâmboviţa şi am fost desemnat de către preşedintele Train Băsescu şi Vali Steriu care  au decis să preiau această organizaţie  pentru a obţine un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare. Rezu8ltatele nu au fost aşa cum se dorea nici la PMP şi nici la UNPR . Astăzi, sunt în faţa dumneavoastră ca preşedinte interimar PMP Dâmboviţa. La momentul de faţă nu mai vorbin de PMP sau UNPR, ci vorbim doar de PMP Dâmboviţa pentru că fuziunea s-a încheiat. Noi suntem o echipă şi ne luptăm pentru a obţine un rezultat  foarte bun la PMP Dâmboviţa. Îmi doresc ca în urma alegerilor parlamentare să obţinem doi deputaţi şi un senator, ăsta este targhetul pe care mi l-am propus  şi care împreună cu echipa mea îl şi vom atinge şi vom discuta în luna decembrie dacă am avut dreptate sau nu. Nicolae IvăşchescuAm fos secretar de stat în MInisterul Muncii, cunosc judeţul Dâmboviţa, am venit în judeţul Dâmboviţa, cunosc problemele, cunosc primarii iar prooiecdtul meu pentru judeţul Dâmboviţa este să aduc fonduri europene şi să creez locuri de muncă. Ştiu care sunt problem, ştiu că primarii nu prea au accesat fonduri europene dar este o problemă cu fondurile europene şi la nivel naţional…Am încredere în echipa meaÎn primul rând voi merge pe mâna mea, eu voi fi primul pe listă la Camera Deputaţilor  iar în urma analizelor pe care le voi face cu colegii mei vom allege cele mai bune persoane  pe care să le trecem pe listă şi la Camera Deputaţilor dar şi la Senat pentru a obţine acel număr sufficient de voturi  pentru a ne atinge ţinta.   ”, a declarat Nicolae Ivăşchescu, preşedintele interimar al PMP Dâmboviţa.

Nicolae Ivăşchescu a afirmat că obţinând un scor de 18% la alegerile parlamentare în judeţul Dâmboviţa, PMP îşi asigură două locuri pentru Camera Deputaţilor iar la redistribuire va lua şi un senator.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.