Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Oraşul Răcari, în sărbătoare!

Autor:

Data: 14 august 2016, 19:44

  •  
  •  
  •  

Oraşul Răcari a fost în mare sărbătoare, duminică, 14 august. Autorităţile locale prin diverse activităţi au dat viaţă oraşului Răcari. Manifestările au debutat la Capela din Ghergani  cu  Omagiu lui Ion Ghica,slujba de pomenire, depunere de coroane, alocuțiuni şi  o expoziție foto. A fost un moment de evocare a memoriei lui Ion Ghica – academician, matematician, diplomat, politician, prim-ministru al României, care în 1873 s-a stabilit în localitate, la Ghergani. A urmat ședința solemnă a Consiliului Local Răcari ce s-a desfăşurat la sala de festivităţi a Liceului Teoretic  “Ion Ghica”. Primarul orașului, Marius Caravețeanu  a avut un mesaj pentru răcăreni dar şi invitaţi:”Aşa cum ştiţi s-a creat o tradiţie  ca  în fiecare an, la jumătatea lunii august, oraşul Răcari să îmbrace  haine de sărbătoare pentru a marca Zilele oraşului Răcari…O astfel de zi este o bună oportunitate  de a marca principalele realizări ale autorităţii locale, realizări care sunt destinate bineînţeles locuitorilor acestui oraş. Putem spune cu mândrie că acestea nu sunt puţine  şi nu lipsite de importanţă…Toate acestea,  observăm  că au dus la creştera standardului de trai al răcărenilor. Vă asigur că nu voi scăpa nicio investiţie, nicio finanţare, astfel încât localitatea  să merite totuşi statutul de oraş. ”, a declarat primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanucaraveteanu marius

Invitați la eveniment au fost: inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, prof. Sorin Ion, deputatul Iulian Vladu şi alţi membrii ai PNL Dâmboviţa, preoți și cadre didactice din unitățile de învățământ din localitate, precum și cetățeni obișnuiți.

În cadru festiv, au primit distincții: profesorul anului, învățătorul anului, educatorul anului, polițistul anului, pompierul anului, jandarmul anului și cei mai buni elevi de la clasa pregătitoare până la liceu, participanți și laureați ai diverselor activități școlare și concursuri. Din program nu au lipsit nici momentele artistice ţi activităţile sportive- Cupa “Niculae Dumitru” la fotbal.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.