Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Municipiului Târgovişte execută acțiuni de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc.), prin pulverizare aeriană

Autor:

Data: 13 august 2016, 18:31

  •  
  •  
  •  
  •  

Primăria Municipiului Târgovişte aduce la cunoştinţa populatiei că în perioada 18-23 august 2016, în intervalul orar 6:00-10:00, pe toată suprafața municipiului Târgoviște (inclusiv cartierele Priseaca și Sagricom) se vor executa acțiuni de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc.), prin pulverizare aeriană.dezinsectie avion
Combaterea dăunătorilor se va face cu insecticidul AQUA K-OTHRINE între 50 -100ml/ha, din grupa principala 3, tipul de produs 18, avizat de Ministerul Sănătaţii.
Tratamentul se va executa în prima zi a intervalului menționat. În cazul în care vremea nu este favorabilă, acțiunea se va amâna pentru următoarea zi propice acestei activități.
Pentru evitarea intoxicaţiilor familiilor de albine se vor lua măsuri de închidere a stupilor 24 de ore sau de îndepărtare a acestora la o distanţă de 10 km față de locul unde se execută tratamentul.
De asemenea, păşunatul și consumul de fructe în zonele supuse tratamentului trebuie evitate.

Biroul de Presă

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.