Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte îşi aşteaptă vizitatorii. Marţi, 9 august,  s-au încasat 6000 de lei

Autor:

Data: 10 august 2016, 11:54

  •  
  •  
  •  

Complexul Turistic de Nataţie de la Târgovişte şi-a deschis porţile la sfârşitul săptămânii trecute. În prima zi, intrarea a fost gratuită  şi au fost prezenţi peste 4000 de oameni. Potrivit primarului Cristian Stan, marţi, 9 august , Complexul Turistic de Nataţie a avut încasări de 6000 de lei. Edilul este încrezător că număr vizitatorilor va creşte în zilele următoare. Complexul Turistic de Nataţie de la Târgovişte se adresează unui public larg: copii, elevi, studenţi, sportivi, adulţi si reprezintă unul dintre cele mai agreabile spaţii de mişcare şi relaxare din municipiu.

Complexul oferă publicului:   ştrandul ce cuprinde o plajă amenajată, șezlonguri și umbrele pentru relaxare, precum și bazine pentru înot și tobogane cu apă. Dată fiind destinația acestuia, șstrandul va funcționa doar în sezonul de vară, bazinul folosit pentru înot de către turiștii din municipiul Targoviste și chiar de către locuitorii orașului,  trei terenuri de tenis, fără să aibă un rol competițional, destinate atât turiștilor ce vin să se relaxeze în acest complex, cât și locuitorilor orașului. Atât pentru terenurile de tenis, cât și pentru cel de baschet, este amenajat în apropiere un vestiar pentru utilizatori. Două terenuri de minifotbal în partea de vest a incintei, fără a avea rol competițional,  spații de parcare, o zonă de joacă pentru copii, zonă pentru biciclete și role, platformă betonată pentru organizarea diferitelor evenimente, târguri și spectacole de către primăria municipiului Târgoviște.complexul de natatie targovisteCalitatea apei este controlată în permanenţă, chimic şi microbiologic, beneficiind de o instalaţie automată ultramodernă de tratare. „Duminică, a fost deschis Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte. În ziua respectivă undeva la 4000 de oameni ne-au intrat în incinta Complexului. Nu au existat incidente majore.        Pe această cale invit târgoviştenii dar şi turiştii care tranziteză municipiul Târgovişte  să vină la Complexul Turistic de Nataţie. Sunt funcţionale absolut toate  facilităţile,  bazinul acoperit şi zona  de ştrand. Complexul Turistic de Nataţie este  o investiţie care va rămâne în patrimoniul municipiului, zeci de ani. Este o investiţie  foarte complexă pe care municipalitatea  a reuşit să o ducă la sfârşit. Ieri, am avut încasări de 6000 de lei, trendul va fi unul crescător, culminând cu weekend-ul şi cu ziua de luni care este liberă.  ”, a declarat primarul municipiului Târgovişte Cristian Stan.

Complexul de Nataţie beneficiaza de serviciul de salva-bazin, care este prezent pe toată durata orarului de funcţionare al bazinului. Publicul larg are acces conform orarului afişat, prin achiziţionarea unui bilet sau a unui abonament.

Luni – Duminică: 10:00 – 21:00

 Tarife:

 Zona Stranduri exterioare

Luni – Vineri:

Adulti: 30 lei             Copii, elevi, studenti, pensionari: 15 lei

Sambata, Duminica:

Adulti: 35 lei             Copii, elevi, studenti, pensionari: 17,50 lei

Zona Bazin acoperit

Luni – Vineri:

Adulti: 25 lei             Copii, elevi, studenti, pensionari: 12,50 lei

Sambata, Duminica:

Adulti: 30 lei             Copii, elevi, studenti, pensionari: 15 lei

 

Acces teren tenis

Pe timp de zi: 30 lei/ora

Pe timp de noapte: 40 lei/ora

Acces teren minifotbal

Pe timp de zi: 100 lei/ora

Pe timp de noapte: 120 lei/ora

Acces teren baschet

Pe timp de zi: 17 lei/ora

Pe timp de noapte: 40 lei/ora

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.