Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Strada 8 Martie din  microraionul nr. XII al Târgoviştei este în plin process de modernizare

Autor:

Data: 27 iulie 2016, 10:25

  •  
  •  
  •  

În plin proces de execuţie sunt  lucrarile de asfaltare pe strada 8 Martie din microraionul nr. XII, o altă zona neinclusă in PIDU. Investiţia se realizează din bugetul local. O zonă de aproape 5000 mp va fi complet refacută (asfaltare, amenajare trotuare, lucrări de preluare a apelor pluviale, etc).Primarul Cristian Stan şi viceprimarii Carmen Holban şi Cosmin Bozieru au făcut o vizită în teren:

Sperăm ca într-o săptămână,două, să finalizăm şi această lucrare. uLterior, eforturile noastre se vor concentra pe micro V şi micro IV. La acest moment, lucrările se ridică undeva  la 4 miliarde lei vechi, sigur devizul poate suferi anumite modificări în funcţie de ce se găseste în teren  ”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.cristian stan

După finalizarea investitiei de aici, lucrările de modernizare a infrastructurii vor viza microraioanele nr. IV si V, cartiere în care de foarte mult timp administraţia publică locală nu a intervenit serios. Strada Luceafărului, artera paralelă, este la acest moment finalizată, inclusiv marcajul.
Intersecţia străzilor Calea Bucureşti, Vlad ŢepeŞ, Calea Ialomţei a fost reabilitată, astfel încât disconfortul creat de ani de zile în zona respectivă a fost înlaturat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.