Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Social-democraţii dâmboviţeni care şi-au depus intenţia de candidatură pentru alegerile parlamentare 2016

Autor:

Data: 21 iulie 2016, 11:55

  •  
  •  
  •  

Data de 20 iulie a fost termenul limită pentru depunerea intenţiei de candidiatură a social-democraţilor dâmboviţeni pentru alegerile parlamentare din noiembrie 2016.În cadrul unei conferinţe de presă a PSD Dâmboviţa, secretarul executiv, Alexandru Oprea a anunţat numele celor care şi-au depus intenţia de candidatură pentru alegerile parlamentare.oprea psd dambovita
Pentru Senat:
Adrian Ţuţuianu-preşedinte CJ Dâmboviţa
Alexandru Oprea-vicepreşedinte CJ Dâmboviţa
Leonardo Badea- senator PSD
Pentru Camera Deputaţilor:
Rovana Plumb- deputat PSD
Claudia Gilia- preşedinte OFSD Dâmboviţa
Carmen Holban-viceprimarul municipiului Târgovişte
Corneliu Ştefan-vicepreşedinte CJ Dâmboviţa
Ştefănescu Radu Codruţ- director ANCPI
Sandu Gabriel Dănuţ- primarul comunei Voineşti
Alexandru Oprea- vicepreşedinte CJ
Validarea candidaturilorşi ordinea pe listă se va face în urma unor analize riguroase în BPJ al PSD Dâmboviţa şi totodată vor fi validate prin vot secret în cadrul unei Conferinţe Judeţene a PSD Dâmboviţa. Ultimul cuvânt de spus asupra candidaturilor il va avea preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi CexN al PSD:
Mai mulţi colegi de ai noştri şi-au exprimat această intenţie de a candida. Până ieri, la ora 15:00 şi-au depus candidatura pentru Senat: Ţuţuianu Adrian, Alexandru Oprea şi Leonardo Badea. Pentru Camera Deputaţilor: Rovana Plumb, Claudia Gilia, Carmen Holban, Corneliu Ştefan, Ştefănescu Radu Codruţ şi Sandu Gabriel Dănuţ şi Alexandru Oprea, pentru că încă nu m-am decis încă pentru ce candidez. Este o intenţie de candidatură şi urmează ca în Biroul Permanent Judeţean să stabilim modalitatea în care respectivele persoane care şi-au anunţat intenţia de candidatură vor obţine sau vor trebui să aducă susţineri din partea organizaţiiilor din care fac parte şi dintr un număr de organizatii judeţene . Ştefănescu Radu Codruţ este un candidat sprijinit de Organizaţia PSD Târgovişte, dumnealui este director pe la ANCPI, este obţiunea dumnealui şi o să analizăm. Indiferent ce stabileşte o organizaţie sau alta, dreptul de a stabili statutar , aşa cum a fost anunţat şi ocazia vizitei la Târgovişte , până la urmă aparţine CexN al PSD. Noi facem propuneri la CexN al PSD iar domnul preşedinte dă acceptul. Vreau să vă asigur că nu va pleca toată conducerea CJ, cu siguranţă va rămâne să conducă cineva şi CJ. Privind un rezultat optimist, o să plece cel mult doi iar privind un rezultat realist o să plece unul din cei trei… Un calcul optimist pe care trebuie să-l facem , bazându-ne pe rezultatul de la alegerile locale când PSD Dâmboviţa s-a clasat în primele şase organizaţii cu rezultate foarte bune la nivel de ţară, cu aceiaşi implicare şi dăruire acelaşi rezultat consolidat sau îmbunătăţit trebuie să-l avem la parlamentare. Acest lucru, în opinia mea va permite Organizaţiei PSD Dâmboviţa să fie îndreptăţită să solicite PSD ca organizaţia să fie reprezentată mai mult la nivel guvernamental… ”, a declarat Alexandru Oprea, secretar executiv PSD Dâmboviţa.
La alegerile din toamnă, judeţul Dâmboviţa va trimite în Parlamentul României şapte deputaţi şi trei srnatori. La un calcul realist PSD Dâmboviţa susţine că va câştiga două mandate de senator şi 4-5 mandate de deputaţi. Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa a spus că în urma unui rezultat foarte bun, PSD Dâmboviţa poate obţine şi o reprezentare în Guvern, adică pe înţelesul tuturor, un ministrul social-democrat dâmboviţean.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.